Badminton

Frygt blev vendt til glæde: - Alle var meget interesseret i vores parforhold

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl offentliggjorde i efteråret 2017, at de også danner par uden for badmintonbanen. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl blev overrasket over, hvordan flere asiatiske lande reagerede på deres nyligt offentliggjorte forhold.

De har længe været populære som badmintonspillerne Kamilla og Christinna i det badmintonglade Asien.

Men ville Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen også være populære som kærester i selvsamme lande?

Det var en af overvejelserne, da All England-mestrene i efteråret for første gang offentligt fortalte, at de ikke kun var doublemakkere, men også kærester privat.

- Fra vores side var det jo spekulationer, fordi vi anede ikke, hvad det var, vi kunne komme til at stå over for, siger Christinna Pedersen i TV 2 Badminton-podcast.

Alle vores bange anelser er fuldstændig skudt ned. Der har intet været

Christinna Pedersen, badmintonspiller

I forbindelse med udgivelsen af bogen ”Det unikke makkerskab”, hvor de fortalte om deres private forhold, var de indstillet på, at der kunne komme blandede reaktioner, og at det i værste fald kunne holde dem væk fra turneringer i nogle lande.

Men spekulationerne blev hurtigt manet til jorden. Og det offentliggjorte forhold gav endda en helt modsat effekt.

- Journalisterne, specielt i Indien, har været meget interesseret og har spurgt direkte til vores forhold. De ville gerne høre om det og har skrevet rigtig fine og pæne artikler. Så alle vores bange anelser er fuldstændig skudt ned. Der har intet været, siger Christinna Pedersen.

Siden udgivelsen i oktober har Pedersen og Rytter Juhl besøgt Kina, Hongkong, Dubai, Malaysia, Indonesien, Indien og Rusland med det resultat, at det mest opsigtsvækkende var, at der slet ikke var noget opsigtsvækkende.

- Det er fedt at have oplevet, at der er intet, der har ændret sig. Når vi rejser afsted, så er vi stadigvæk badmintonspillerne Kamilla og Christinna, fortæller sidstnævnte.

Det eneste sted, hvor de to badmintonspillere kunne mærke en forskel, var i træningshallerne og på spillerhotellerne med badmintonkollegaerne.

- Det er jo bare ligeså spændende, som hvis vi fandt ud af, at to af de andre på de andre hold var blevet kærester. Så vil man måske også kigge lidt over, og tænke: "Ej, er de blevet kærester?". Og det er jo sådan, snakken er, siger Kamilla Rytter Juhl.

Hør hele TV 2 Badminton-podcast med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl på SoundCloud eller i iTunes.