Vittinghus' SMS-dagbog: Skrøbelig selvtillid kostede VM-kvartfinale

16x9
Hans-Kristian Vittinghus. Foto: Manan Vatsyayana / Ritzau Scanpix

Under VM i badminton skriver den danske herresingle Hans-Kristian Vittinghus og TV 2 SPORTs kommentator Dennis Bostrup sammen om alting og ingenting.

Torsdag den 2. august 

02-08-2018  16:40
Dennis Bostrup
Sikke noget lort i dag HK. Hvordan har du det her et par timer efter nederlaget?
Hans-Kristian Vittinghus
Ja hold da op. Ligeså godt som det var i går, ligeså skidt var det i dag. Er stadig meget skuffet og prøver at forstå hvorfor det var så svært for mig, at genskabe den gode følelse efter den forsvandt.
Er du nået frem til en begyndende forklaring på det?
Tror umiddelbart det bunder i en lidt skrøbelig selvtillid, som selvfølgelig er et resultat af måneders ustabilt spil. Det havde jeg faktisk også forberedt mig på, da jeg synes det har været et problem de seneste par turneringer. Altså at enkelte fejl kan sætte sig på selvtilliden. Jeg forsøgte egentlig at arbejde med den følelse og fortsætte med at være modig i mine valg, men det var svært når fejlene fortsatte i et ufortrødent tempo.
Det var sgu hårdt at se på, når vi ved, hvor meget du kæmper med det, også inde i hovedet
Ja det kan ikke have været særlig godt tv haha
I bakspejlet ville jeg hellere ha genudsendt en omgang pausefisk :)
Men altså jeg må tage de gode ting med videre og så samtidigt forstå at der stadig er noget arbejde at gøre, før jeg er tilbage på et mere stabilt niveau. Det var ikke det VM jeg drømte om, men der var også gode ting som jeg kan arbejde videre på
Haha ja jeg glæder mig heller ikke til at gense kampen!
Kan godt røbe at vi blev lidt stille
Hvad så nu HK? Tager du hjem imorgen?
Kan også godt røbe der var pænt stille i de første 5-10 minutter af evalueringen. Tror ikke nogen af os helt vidste hvor vi skulle begynde. Nej jeg har først billet hjem lørdag formiddag og der er vist ikke mulighed for at ændre. Så jeg må tage en dag her og så må min mor lige klare skærene derhjemme en dag mere
Hvad skal du så imorgen? Sightseeing eller i hallen og se badminton?
Skal ud forbi hallen og optage noget video for min sponsor, men afventer stadig lige tidspunkt. Håber det kan kombineres med at se Viggo-Chen Long. Ellers må jeg lige se hvad Kim og Anders er klar på. Kunne være hyggeligt nok at kigge lidt på byen!
Du når lige en fridag så, inden du skal hjem til lille Vincent. Husk at nyde den dag, selvom jeg tænker du savner dem ret meget efter i dag?
Ja pt vil jeg gerne bare hjem, men sådan er det. Han er heldigvis i gode hænder hos farmor! Og så kan jeg jo glæde mig lidt over at Selina lige har kvalificeret sig til finalen til hendes VM i Holland! :)
Det var stærkt. Tillykke til hende. Kunne da være fantastisk at få en verdensmester hjem i familien, når nu.......... :)
Det kunne det, men mindre kan også gøre det. De er 15 i finalen, så der er lige et stykke vej endnu...
Vi krydser fingre. Vi må have Jim ud på en af de heste der en dag. God fornøjelse med Nanjing imorgen, og råb lige lidt ekstra højt af Viktor imorgen ikke?
Hahaha det ville være et kønt syn. Lad os aftale at fikse det hvis vi får en dansk verdensmester... Yes det skal jeg gøre. Bliver en fed kamp!
Det er en aftale. Op med humøret. Vi snakkes ved.
Takker. Det gør vi

Onsdag den 1. august 

01-08-2018  17:32
Dennis Bostrup
Må jeg ikke lige begynde dagens SMS-dagbog med et WOW, og supplere med en klapsalve?
Hans-Kristian Vittinghus
Haha jo det synes jeg er passende! :) Selv Kenneth havde ikke meget at brokke sig over i dag - så ved man det har været godt haha
Ikke meget? Fandt han noget? Så må jeg lige have en snak med ham :)
Nej egentlig bare småting, enkelte valg, men vi var meget tilfredse med måden jeg håndterede det på, når de forkerte valg og fejl kom. Sjældent man spiller helt fejlfrit, så mere kan vi ikke ønske os!
Fortæl lige lidt om den følelse du må have i kroppen lige nu
Altså det er primært kampen for at holde krampen på afstand der fylder pt! Jeg taber simpelthen så meget væske at kroppen har lidt svært ved at følge med.
What! Så fylder du vel på lige nu? Må jeg anbefale cola? Det virker for os i studiet :)
Cola har alle dage fungeret og der er også røget en ned :) Men ja, jeg fylder på så godt som jeg kan. Skal nok være fint velhydreret igen i morgen.
Ja for det er jo på TV bane, og så ved du der er et par stykker her i Danmark, der hepper ekstra meget. Min plejedatter, Yasmina, er jo den største HK-fan, det ved du. Men tænker også, der sidder lidt familie og følger med?
Yasmina er uden tvivl en af mine mest entutiastiske fans! Elsker når hun står foran skærmen og hopper! Altså min kone er jo selv til dressur VM for ungheste i Holland pt, men hun følger med via TV2 play, det er klart! Ellers så sidder min mor trofast foran skærmen med Vincent derhjemme, så der er god opbakning derfra!
Har fået et par gode billeder hvor han ligger og ser meget glad ud for fars sejre. Men han er jo sådan set glad 95% af tiden, så billedet kan være taget når som helst :)
Må også hellere lige nævne mine søstre haha. De følger selvfølgelig også med. Den ene fra Vietnam og den anden hjemmefra...
Halløj I er da godt nok en berejst familie, og jeg kan levende forestille mig det billede med Vincent. Får han grund til at se glad ud imorgen igen (og nu er det forbudt med politiker-svaret)?
Og lad os da lige få et billede af glade Vincent her
Det er altså en flot fyr det der!
Haha det er da planen! Jeg havde godt styr på Praneeth til Denmark Open sidste år, så jeg ved hvad der skal til, men jeg ved også han kan være svær. Havde store problemer med ham forrige gang vi mødtes, så det er bare ind og være ydmyg for opgaven, men samtidigt tro på jeg har det der skal til!
Jep. Han ligner sin far!
Det må være udgangsreplikken. Du slipper med det lidt politiske svar angående imorgen. Vi ses på tv, få fyldt væske på kroppen og få sovet godt. Held og lykke med i morgen! :)
Haha beklager - jeg lover dig dog, at jeg tror på en sejr ;) Takker, vi snakkes ved.

Tirsdag den 31. juli 

Dennis Bostrup
Tillykke med sejren HK. Puha blev det ikke lige en tand for spændende?
Hans-Kristian Vittinghus
Takker - altså hvis 21-7 i 3. er for spændende for dig, så tror jeg der bliver en hård uge du går i møde... :-)
Det er da en megahård uge. Jeg "spiller" jo eksempelvis imorgen 8 kampe på en dag. Du kan nøjes med en :-)
Ej det havde da selvfølgelig været rart at vinde i to, men det var gode lærepenge med det andet sæt. Falder for langt ned i tempo og spiller en halv til en hel meter for kort hele sættet. Det går bare ikke - specielt ikke i morgen!
Haha ja du har det hårdt. Jeg er egentlig heller ikke interesseret i at bytte :-)
Hehe apropos hårdt. Fik du sovet inden i dag?
Jep! Faldt i søvn 22.15, vågnede så 22.45 og frygtede en ny lang nat. Men der gik kun 5 min, så sov jeg igen og helt til vækkeuret ringede 6.20! Og 6.20 er jo luksus når man er vandt til en lille fyr på 5 måneder derhjemme...
Arghh hallo jeg så hvor fantastisk han opførte sig inden VM, da han var med i Aftenshowet. Du har ingenting at klage over der.
Hahaha men han må altså gerne lære at sove lidt længere! Skal dog vist ikke klage. Han har været et mønsterbarn indtil videre!
Han ser meget let ud. Slet ikke lige som at skulle passe Jim :-)
Nej det er en helt anden liga!
Hvad så nu, hvad går resten af dagen med efter en sen kamp?
Pt sidder jeg og venter på en taiwanese beef noodle! Eller det er i hvert fald det jeg har bestilt, så nu må vi se hvad der kommer. Det er ikke lige hver gang de fanger præcis hvad det er man bestiller her!
Du kan med andre ord få alt fra hund til slange? :-)
Det kan du evt få Qvirin til at spørge Kolding/Conrad om i morgen. De er pænt meget på tilt over roomserviceniveauet!
Nå hvad da?
Altså Kolding måtte helt opgive at få mad i går efter at have fået tilsendt det forkerte og en samlet ventetid på 3 timer. Og Conrad har store udfordringer med at få dem til at forstå sådan helt generelt. Der bliver sendt nogle gode snaps (ikke det man drikker) rundt af deres frustrationer!
Men jeg må bare sige, at det er helt klassisk Kina. Generelt er de blevet bedre til engelsk herude med årene, men der er altså stadig lige et stykke vej til fuld forståelse :-)
Den store mand må da ikke undvære mad. Tag noget med hjem til ham.
Haha nej. Vi har dog heldigvis fundet nogle fine spisesteder udenfor hotellet, så han skal nok klare sig.
Og resten af aftenen HK? Der er jo heldigvis kamp imorgen igen.
Ja det er skønt! Jeg skal lige forbi Kenneth og hente lidt klippede videosekvenser af Sugiarto her efter maden og så have en god gang behandling derefter. Og så er det vel bare på hovedet i seng. Klokken rammer nok også lidt efter 23 der!
Håber du får sovet godt igen. God fornøjelse med maden og ikke mindst med kampen imorgen. Vi følger intenst med....selvom det ikke er tv bane.
Ja det er lidt skuffende, men jeg må bare vinde, så jeg kan komme på tv igen :-) Hils Lauge, vi snakkes.
Ses :-)

Mandag den 30. juli

30-07-2018  13:58
Dennis Bostrup
Go'aften Hr. Det er blevet sent i Kina, og dagens kampe er forbi. Hvordan har din dag været?
Hans-Kristian Vittinghus
Den har føltes lang! Startede i hvert fald med tunge øjenlåg da jeg ikke faldt i søvn før lidt i 5 i nat og skulle op til træning i formiddags. Den var lidt hård!
Hvorfor dog så sent? Det er jo ikke fordi netflix osv trækker, har du fortalt? :)
Nej det var bestemt heller ikke et bevidst valg. Slukkede lyset lidt efter 23, så det var ganske enkelt bare fordi jeg ikke kunne falde i søvn!
Er det VM-nerver?
Nej det sker ofte for mig at jeg har problemer med at sove omkring 3.-4. nat på østen-turene. De første par dage sover jeg som en sten, men derefter rammer tidsforskellen.
Plejer dog at komme fint ind i rytmen igen hurtigt derefter, så tror på en god nat i nat!
Forsinket reaktion simpelthen. Så er det jo ekstra godt du først skal spille i morgen
Ja det passer fint nu, men det begynder godt nok også at krible i fingrene for at komme igang!
Var du i hallen og se noget idag?
Træningshallen ligger sammen med turneringshallen, så efter min træning havde jeg lige godt 45 minutter inden bussen gik tilbage. Det blev udnyttet til at se kongen i aktion. Det går jeg ud fra du godt ved hvem er? :D
Der er jo et par konger med til VM, men går ud fra du mener Lin Dan?
Selvfølgelig. 5-VM titler er svært at hamle op med :) Han så klar ud synes jeg, men bare vent til han rammer ind i en dansker... Tror faktisk måske han ryger ud til Shi Yuqi inden ;D
Ja vi fik et spørgsmål idag, hvis nu Lin Dan og Chen Long løber ind i hinanden, hvem ville så vinde? Hvad tror du?
Så holder jeg på Chen Long! Selvom AA og jeg var noget chokerede over at se hvor voldsomt han tapede sine fødder ind i træningshallen i dag inden sin kamp... At han overhovedet kan bevæge dem med så meget tape er seriøst lidt af en mirakel!
Det er en mumie :) Apropos træningshal, har du nogensinde set de to, altså Chen Long og Lin Dan træne sammen? Forlydender er jo, at de ikke er de bedste venner
Hmm nej ikke sådan lige umiddelbart. De plejer gerne at sparre mest med andre HS’er. Tror da helt sikkert ikke de er perlevenner, men mon ikke de spiller kampe til træning på landsholdscenteret alligevel?
Ja der bliver formentligt dømt skarpt på linjerne så :)
Men det kan jeg afsløre er helt normalt på vores træning også ;D
Mener faktisk jeg en gang har hørt dig sige, at du snupper en på linjen i ny og næ mod de unge herresingler for deres skyld. Altså for at ruste dem til de store turneringer i udlandet. Det er meget "venligt" af dig
Hahaha. Jeg snyder aldrig, men de andre herresingler på træningen derimod...
Hvem er værst? Ved godt du får en gratis her. Men her er chancen for at aflevere tilbage :)
Haha jeg kan da ikke sidde her og udlevere nogen, men altså Anders er slem, det er han da... Lidt mere seriøst, så tror jeg egentlig vi alle er ca lige hårde :)
Jeg spørger ham, hvad han mener, næste gang jeg ser ham :) Men tilbage til dig. Hvordan føler du dig klar til imorgen?
Haha gør det. Han vil uden tvivl føle sig utroligt uretfærdigt behandlet i morgen! Jamen kroppen har været super de sidste par dage, så fysikken er på plads. Har også snakket om planen med Kenneth og føler mig egentlig bare godt forberedt, så glæder mig til at komme i ilden!
Og du spiller jo sidst imorgen. Hvordan har du det med det? Og hvordan går sådan en dag for dig?
Jeg kan bedst lide tidligere kampe, men regner ikke med i morgen bliver alt for sent. Der er et par hurtige kampe på min bane også, så tror ikke det bliver et problem. Min dag starter tidligt. Skal med bussen 6.45 for at få en halv times træning i turneringshallen kl 8. Jeg har ikke spillet i den i to dage nu, så vil meget gerne lige ind og “mærke den” igen. Resten af dagen kommer til at stå på afslapning, se lidt video af mig selv faktisk og så ellers sørge for at få tanket godt op med mad og drikke. Der er rigtig varmt her, så skal virkelig sørge for at få noget indenbords.
Og du skal også have noget søvn. Vi nærmer os midnat i Kina, så jeg vil ikke holde mere på dig HK. Jeg håber du kan få sovet rigtigt godt. Ellers har jeg et lille tip til dig :)
Du har vist haft en lang dag i boksen Dennis... klokken er kun 21.30 haha :D
Haha du har ret. Jeg havde regnet mig frem til, at den var 23.30. Det er det, en hel dag sammen med Jim gør :)
Godt der kun er 6 dage igen! :) Men du har nu ret i jeg snart skal i seng. Har lidt søvn at indhente! Vi snakkes
Det gør vi. Sov godt. Og kan du ikke sove, så får du tippet her. Se Hsu jen Haos spillestil mod Chen Long i dag. Eller hans kampe i Singapore i sidste uge. Så lover jeg dig, at du sover på et minut :)
Hahaha jeg så faktisk lidt af hans kamp i dag mens jeg var på massagebriksen og sagde til vores fys at han muligvis er den kedeligste badmintonspiller i verden... Så det er godt forslag!!
Jamen så god fornøjelse med hans kamp endnu en gang. Held og lykke imorgen. Spil godt!
Haha tak!

Søndag den 29. juli

29-07-2018  15:05
Dennis Bostrup
Nå, HK. Hvilke storslåede eventyr har du oplevet i drømmenes by, Nanjing, i dag?
Hans-Kristian Vittinghus
Haha - drømmenes by. Sagt af en mand, der tydeligvis aldrig har været her... Men er faktisk glad for, at du spørger, for det har været en fantastisk dag! Startede den med at vinde en lakridspibe i backgammon, og her til aften tabte Kenneth fire engelske doubler i træk til Gemke, Antonsen og mig. Det er høj klasse!!
Det er sandt...... men for nogen går en drøm da i opfyldelse i denne uge. Og jeg kan da høre, I lever the sweat life med lakridspiber og alt muligt. Er det nu klogt at banke træneren på den måde?
Det har du selvfølgelig ret i. Håber, det bliver mig. Det er altid klogt at få ram på Kenneth, når det er muligt. Han giver os ikke chancen så tit, så det er bare med at udnytte muligheden, når den er der! Eneste måde, vi kan betale tilbage for alle de hårde træninger!
Lyder lidt, som om I spiller sammen mod træneren der?
Jeg skal gerne indrømme, at jeg går lidt ekstra efter ham, men det ved han også godt. Tror faktisk ofte, det er gengældt - måske fordi jeg er den eneste, der ikke er omkring 20 år yngre end ham!
Haha - håber, I spiller om armbøjninger så. Men nu nævnte du det jo selv. At du håber, det er dine drømme, der går i opfyldelse. Hvad drømmer du om i denne uge?
Altså drømmen er altid at vinde. Det er soleklart. Det er faktisk noget af det fede ved sådan en VM-periode, synes jeg. At jeg kan få lov til at drømme om det helt store resultat - indtil jeg bliver slået ud. Målsætningen er noget andet. Der skal jeg ganske enkelt bare tilbage på sporet. Finde mit spil igen, så den udgave, der var på banen i starten af året, er ham, vi får at se i denne uge.
Hvorfor skulle du ikke kunne vinde det hele? Vildere ting er sket i badminton og i sportens verden.
Bestemt, så det vil jeg drømme videre om.
Er der så tegn på, at du har fundet ham den gode Vittinghus fra starten af 2018 igen?
Jeg må dog nok tilstå, at jeg i så fald bliver en af historiens mest overraskende verdensmestre!
Jeg kan huske et All England, hvor du havde bestilt flybillet hjem og bestemt heller ikke regnet med en semifinaleplads!
Vurderet ud fra kampformen lige inden afrejse, så nej... Men kroppen er til gengæld virkelig begyndt at føles god de seneste dage, og jeg synes, at spillet har kørt meget bedre, så jeg er ret fortrøstningsfuld. Jeg ved, at forarbejdet er gjort godt, så jeg skal bare være fuldt restitueret nu og få hovedet med.
Og det giver mig faktisk lidt ro i kroppen at vide, at mit bedste VM-resultat nogensinde kom i London 2011, hvor jeg dagen inden første kamp tabte 21-3 til Gade i et sæt. Jeg behøver ikke ramme den lige i røven nu - det kan sagtens komme, når lamperne bliver tændt, og musikken spiller.
Vi krydser fingre. Det bliver sgu spændende. Og det hele begynder jo i morgen, men du skal først spille tirsdag. Hvordan takler du dagen i morgen så?
Haha jeg glæder mig faktisk til i morgen, selvom jeg ikke skal spille. Bliver bare fedt at få skudt det hele i gang!
Men skal du ind at se nogen kampe, eller holder du dig væk eller hvordan?
Dagen står på lidt formiddagstræning med Anders, der også først spiller tirsdag, efterfulgt af et kort kig i hallen og så taktikmøde med Kenneth. Skal også forbi fitness en tur, og så bliver der nok set en enkelt kamp eller to på skærmen.
Og derefter oplevelsestur rundt i byen?
Haha jeg tror altså det sightseeing må vente. Det er også ulideligt at gå rundt i 36-38-graders varme!
Lyder næsten som i Danmark. Her er det også ulideligt at gøre andet end at se TV den næste uges tid.
Haha ja, det kan jeg kun bakke op om!
I orden, HK. Det nærmer sig vel din sengetid. Du må drømme sødt om store titler om en uge.
Er næsten lige kommet tilbage fra aftentræning, så skal lige nå en behandling, inden sengen kalder. Men så er der til gengæld også udsolgt. Det har jo været en stor dag med alle de sejre over Kenneth!
Nyd det. Vi snakkes ved igen i morgen. VM starter om lidt.
Det gør vi. God fornøjelse til jer også!

Lørdag den 28. juli

28-07-2018  16:05
Dennis Bostrup
Davs igen, HK. Lørdagen lakker mod enden i Kina. Hvad har du lavet på en kampfri dag?
Hans-Kristian Vittinghus
Ikke ret meget udover at træne og få tiden til at gå... Havde en god træning i turneringshallen i formiddags, hvor jeg synes, at spillet flød noget bedre end i går, så det var jo en dejlig start på dagen. Efterfølgende har den stået på behandling, mad, afslapning, lidt boglæsning, træning igen, og jeg har faktisk også nået at se video af min modstander på tirsdag!
Jeg forsøger virkelig at få det til at lyde af meget, men reelt set har jeg næsten intet lavet udover at træne!
Det lyder faktisk helt utroligt kedeligt. Laver I ikke noget sammen, når nu I er så stort et hold afsted?
Det har heller ikke været den mest sindsoprivende dag, kan jeg garantere. Vi er da ude at spise sammen, hvis det tæller... Fandt en god inder i går aftes, og i dag udforskede vi nærområdet for gode restauranter. De lå ikke ligefrem i kø, men vi fandt da noget, der var helt rimeligt.
Så er det ikke nu, jeg skal nævne udtrykket Delhi-belly vel?!
Haha, jeg er rimelig rolig. Selvom den hed noget så klichéagtigt som Taj Mahal, så var det faktisk rigtig godt! Der er også et par hold, der er taget derhen her igen til aften, og jeg har endnu ikke hørt om Delhi-belly .
Men det lyder ikke til, at I render hinanden på dørene under sådan en tur her. Holder I jer mest for jer selv? Og bor I på enkeltværelser?
Nej, vi ser jo hinanden meget i hverdagene også, så tror, de fleste af os faktisk nyder lidt alenetid. Men altså på sådan en træningssession om formiddagen er vi jo hurtigt sammen 4 timer også pga. transport frem og tilbage, bustider, vi ikke selv lige kan styre, op- og nedvarmning og selve træningstiden. Og så de fleste måltider i grupper også, så det er ikke sådan, vi er alene hele tiden.
Men I bor alene?
De fleste af os gør. Alle seedet 1-8 får det tilbudt af forbundet, mens de fleste andre selv spæder lidt til for at få enkeltværelse. Tror faktisk kun, der er 2-3 dobbeltværelser booket på den her tur!
OK, der er simpelthen ekstra privilegier til de topseedede. Vi skal lige have lidt insider, HK. Hvordan ser de forskellige danske værelser ud her på dag 3?
Ja, det kan betale sig at være god! Haha, jamen jeg var faktisk forbi Skaarup tidligere i dag og var lettere chokeret over, hvor ryddeligt, hans værelse var! Ved ikke, om han normalt roder med vilje for at irritere Kim, når de bor på dobbeltværelse.
Det er stærkt. Når han så bor alene, så kan han godt.
Lad nu se om et par dage!
HAHA, skulle du egentligt ikke selv have været til massage for et kvarter siden?
Jo jo, jeg er i fuld gang. Der kører Tour de France på skærmen (via TV 2 PLAY selvfølgelig), sportschefen har lagt sig til rette på sengen, og massøren smadrer mit baglår pt. Så det er helt perfekt!
Lyder som en helt perfekt lørdag aften. God fornøjelse med det. Snakkes ved i morgen igen, HK!
Søren Kragh har også lige sat bedste tid, så stemningen er i top. Yes, vi snakkes - skal nok prøve at opleve lidt mere i morgen...
HAHA. Sov godt! Og hils bag dig.

Torsdag den 26. juli

27-07-2018  11:02
Dennis Bostrup
Hej HK. Hvordan gik turen til Kina? Er I kommet godt til Nanjing?
Hans-Kristian Solberg Vittinghus
Hey Dennis. Flyturen til Shanghai gik fint - i hvert fald for dem af os, der havde opgraderet til business! Tror der var lidt søvnproblemer nede bagerst i flyet! Vi fik dog allesammen mulighed for en god ekstra lur efter ankomst... Sportschefen havde stillet os en 4 timers bustur til Nanjing i udsigt, men den endte med at tage 6! Ikke lige det man ønsker efter 10 timer i fly!
Business, aha, man tjener nok boksen som professionel badmintonspiller?
Ja, hvis vi taler bonuspoint hos SAS! Dem har jeg optjent lidt rigeligt af, så der røg 50.000 af dem til en opgradering.
Håber også Mads Kolding havde optjent lidt. 16 timer i træk på så lidt plads må være hårdt med så lange ben
Haha! Kolding var i lufthavnen før kl. 15 for at sikre sig en opgradering - og vi fløj altså først 18.40! Men tror han synes, det var det hele værd. Han er nok turens største livsnyder, så business er virkelig noget, der kan få ham i VM-humør!
HAHA. I er vel nået frem til Nanjing nu, trods alt, tænker jeg. Hvordan er forholdene så derude, både på hotel men også hallen, som I jo aldrig har spillet i før?
Hallen er rigtig stor, helt som forventet. Lidt langsom at spille i, men minder generelt set ret meget om de fleste andre Kina-haller. Vi fik alle en times træning i den i dag, og umiddelbart var der ikke så meget vind, men det ved vi jo kan nå at ændre sig. Generelt er det dog rigtig flotte faciliteter, men hele stedet blev også bygget helt nyt til ungdoms-OL i 2014. Hotellet har lækre store værelser, en helt ok morgenmadsbuffet og personale, der rent faktisk forstår lidt engelsk! Det er stor bonus her i Kina. Til gengæld kæmpe minus at deres wifi er næsten umuligt at logge på!
Uha, ja. Det sidste gør vel ondt som ny far?
Jeg har heldigvis inkluderet data i Kina i mit mobilabonnement, så lige det med far-delen går fint. Det er værre, at jeg ikke kan se Netflix og Youtube på computeren!
Eller badminton på TV 2 Play? Hvad gør du så på de lange dage, hvor der er meget fritid?
Ja, også det selvfølgelig, selvom det nu er meget rart at slippe for at skulle høre på Jim hele tiden!
Ja, det er en hård uge, jeg går ind i
Jeg har en bog med på lidt over 400 sider, så det går der lidt tid med. Og ellers så ryger der hurtig en del tid på transport frem og tilbage fra træning, selve træningen, behandling og så en masse tid på at finde nogle ordentlige steder at spise. Hotellets buffet bliver hurtig ensformig.
Pas nu på med de asiatiske buffeter der og god fornøjelse med det hele. Vi snakkes ved i morgen!
Vi passer på, det lover jeg. Vi har prøvet det før! Vi snakkes.