Badminton

Japaner kunne ikke andet end smile af serven, 'der vil gå over i historien'

Pusarla V. Sindhu reddede en sætbold i VM-semifinalen, da hendes modstander sendte en meget skæv serv af sted.

Akane Yamahuchi havde muligheden for at spille sig tilbage i semifinalen ved VM i badminton, men hun missede på det skammeligste.

Efter at have tabt første sæt til Pusarla V. Sindhu, stod hun med sætbold i andet sæt og skulle selv serve. 

Da hun sendte bolden af sted, røg den på mærkværdigvis ikke skråt over i servefeltet, hvor Sindhu stod klar til at modtage bolden. I stedet blev bolden sendt over i det modsatte servefelt på Sindhus banehalvdel. Flere meter ude.

Yamaguchi kiggede straks på sine ketcherstrenge og håbede på, at svaret stod skrevet der. Som forventet var der ingen hjælp at finde der, og på trods af det nervepirrende tidspunkt havde hun svært ved ikke at smile af sin serv.

TV 2 SPORTs kommentatorer kunne ikke nøjes med at smile. De brød ud i et stort, spontant grin.

- Nej, nej, nej. Det er det vildeste, jeg nogensinde har set. Hvor er det herligt, hun kan tage det sådan. Er du vimmer en serv. Den vil gå over i historien, sagde Jim Laugesen.

Modsat kommentatorerne og Yamahuchi fortrak Sindhu ikke en mine. Hun stillede sig hurtigt klar til at sætte den næste duel i gang. Den endte med, at Yamaguchi sendte bolden ud over baglinjen. Tv-billederne viste, at japaneren stadig gik og smilte af duellen forinden.

Få minutter efter var der dog ikke mere at smile af for Yamaguchi. Sindhu vandt sættet 24-22 og spillede sig dermed i finalen. 

Her venter den sidste europæiske modstander tilbage i turneringen i form af Carolina Marin.

Du kan se hele programmet for finaledagen her.