Badminton

VM-profil svarer igen på kritik: - Jeg har noget at fortælle de danske fans

Christinna Pedersen føler sig for en sjælden gangs skyld nødt til at kommentere på kritiske opslag fra nogle fans.

De danske badmintonspillere levede ikke op til målsætningen, da de måtte forlade VM uden en medalje.

Det har medført kritik af spillerne, men også af cheflandstræneren, Kenneth Jonassen.

- Fyr Jonassen.

- Kæmpe skuffelse - tak for denne gang Kenneth Jonassen - nyt blod trænger vi til.

Kommentarerne er taget fra de sociale medier, efter de sidste danskere røg ud i kvartfinalen.

Kritikken er nu blevet så markant, at grænsen er nået for Christinna Pedersen, som spiller sammen med Mathias Christiansen i mixeddouble.

På hendes og Kamilla Rytter Juhls Facebook-side har hun lavet et opslag om de kritiske kommentarer:

- Dette opslag vil blive på dansk, fordi jeg har noget at fortælle de danske fans. Normalt har Kamilla og jeg en politik om ikke at lave updates eller kommentere på opslag fra kritikere, men idag har jeg brug for at gøre en undtagelse efter et ærgerligt dansk VM. Nogle mener, at vores trænere skal fyres, mens andre mener, at nogle spillere skal tages af landsholdstræningen, fordi de har underpræsteret under dette VM.

- Jeg vil bare sige at ud fra mit synspunkt har træner/leder-teamet gjort et fantastisk stykke arbejde. Og samtidig kan jeg garanterer jer alle derhjemme, at det er os spillere og trænere, som er i Kina, der er allermest skuffet og ærgerlige over de manglende medaljer til Danmark. Heldigvis behøver man ikke at have den vildeste hukommelse for at huske, at der i 2018 har været flere store sejre, og så er det altså kun ét år siden, at vi fik en verdensmester (Viktor Axelsen, red.). 

- Danmark er stadig med helt fremme, men jeg er samtidig enig i, at vi fortsat skal arbejde sten hårdt så de andre nationer ikke løber fra os. Til jer som støtter og følger os: tusind tak for det - det betyder meget for os alle. Jeg kommer ikke til at kommentere yderligere på dette opslag. Ha en dejlig weekend hjemme i DK.

Selvom Kamilla Rytter Juhl ikke længere spiller, fordi hun er gravid med hendes og Christinna Pedersens barn, har hun i et årti været en del af landsholdstræningen.

I en besked på sin Twitter-side erklærer hun sig enig i Christinna Pedersens opslag.

- Til jer som mener at alle spillere og trænere skal fyres: De gør faktisk deres allerbedste. Bliver lidt træt når alle med internetadgang tror de er eksperter. Love fra Kina, skriver hun.

This post will be in Danish because I have something to tell the Danish fans. Normalt har Kamilla og jeg en politik om...

Posted by Kamilla Rytter Juhl and Christinna Pedersen on Saturday, August 4, 2018