Danske topspillere var 'ekstremt frustrerede' efter nederlag

16x9
Anders Antonsen (tv.) og Mads Kolding/Mads Conrad røg begge ud i første runde. Foto: TV 2 SPORT/Ritzau Scanpix

Anders Antonsen og Mads Conrad Petersen/Mads Pieler Kolding havde store muligheder for at spille sig videre til anden runde i Kina.

Det var nogle yderst skuffede danske spillere, som røg ud på andendagen ved Super 1000-turneringen China Open.

Anders Antonsen vandt første sæt, men tabte efter 19-19 i andet sæt og 18-18 i tredje sæt.

- Desværre var han en bedre spiller og mere klog mod slutningen. Det er virkelig frustrerende lige nu. Jeg havde gode føringer i både andet og tredje sæt, så jeg skulle have lukket kampen, men gjorde det ikke.

- Jeg føler, jeg bliver lokket ind i noget spil, han gerne vil have mig til ved nettet. Det er pisse, pisse frustrerende, jeg ikke får den lukket, sagde han efter kampen.

Smed stor føring

Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen måtte også ud i tre sæt for at finde en afgørelse. For dem var det dog i første sæt, det gik galt.

Parret havde fire sætbolde ved 20-16, men tabte seks bolde i træk. 

- Det var irriterende at tabe det første sæt, når vi fører 20-16. Så skal vi lukke det. Og så kommer vi godt tilbage i andet sæt, men tredje sæt vidste vi godt, de kom ud som lyn og torden, og det kunne vi desværre ikke modstå. Det er ekstremt frustrerende, og det er ikke så sjovt, sagde Mads Conrad-Petersen.

Udover nederlag til Kolding, Conrad og Antonsen bød andendagen også på nederlag til Mia Blichfeldt og Niclas Nøhr/Sara Thygesen.

Der er dog stadig danskere med onsdag, når anden runde afvikles. Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, Kim Astrup/Anders Skaarup og Mathias Christiansen/Christinna Pedersen er fortsat med i turneringen.

De to førstnævnte er på tv-banen. Axelsen spiller cirka klokken 10, og Jørgensen spiller cirka klokken 12.30. TV 2 SPORT sender allerede fra klokken 6.