Flere store overraskelser på førstedagen: All England-mesteren sendt ud

Også OL-guldvinderen Chen Long og den tredjeseedede i damesingle, Pusarla V. Sindhu, er ude af den danske badmintonturnering.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Flere store overraskelser fandt sted på førstedagen ved Denmark Open.

Den forsvarende OL-guldvinder, Chen Long, er efter én kamp ude af Super 750-turneringen, der afholdes i Odense. Ng Ka Long Angus fra Hongkong var manden bag overraskelsen, da han vandt 22-20, 21-15.

Chen Long var femteseedet i turneringen og en af kandidaterne til at vinde turneringen. Det er især en god nyhed for verdensmesteren Kento Momota, som stod til at møde ham i kvartfinalen.

Mere godt nyt var der for Momota, da en anden af forhåndsfavoritterne i hans lodtrækningshalvdel røg ud senere på dagen. Det var All England-mesteren og den tredjeseedede Shi Yuqi, som tabte 17-21, 18-21 til indiske Sameer Verma.

Overraskelse i damesingle

Det er ikke kun Chen Long, som er færdig af favoritterne. Tidligere på dagen var det OL- og VM-sølvvinderen Pusarla V. Sindhu, der måtte give fortabt. Hendes kamp var dog noget tættere, da hun tabte  til amerikanske Beiwen Zhang med 17-21, 21-16, 18-21.

Beiwen Zhang kan få dansk modstand i næste runde. Her venter vinderen af opgøret mellem Line Kjærsfeldt og Aya Ohori. De spillere senere tirsdag.

Indiske Pusarla V. Sindhu tabte i tre sæt til amerikanske Beiwen Zhang. Video: TV 2 SPORT

Også de forsvarende All England-mestre i mixeddouble, Yuta Watanabe og Arisa Higashino var i store problemer i deres kamp. Parret var bagud 13-19 i tredje sæt til He Jiting og Du Yue, men fik vendt kampen, efter de også havde overlevet to matchbolde.