Badminton

Blichfeldt sendt ud af Denmark Open til tidligere u-verdensmester

Kvartfinalen glippede for den danske damesinglespiller, selvom hun i første sæt leverede et stort comeback.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Mia Blichfeldt formåede ikke at følge op på sensationssejren i første runde over Carolina Marin.

I anden runde var ungdomsverdensmesteren fra 2017, Gregoria Mariska Tunjung, for svær en modstander. Indoneseren vandt i tre sæt med 21-16, 16-21, 21-11.

Hun kan dog rende ind i endnu en dansker i kvartfinalen. Her venter vinderen af opgøret mellem Line Kjærsfeldt og Beiwen Zhang.

Stort comeback i første sæt

Blichfeldt fik en forfærdelig start på opgøret, hvor hun virkede til at være nervøs. De syv første point i kampen gik til indoneseren, og dermed lignede det allerede, at løbet var kørt for første sæt.

Men Blichfeldt var ikke til at knække. Hun viste stor mental styrke og en enorm figthervilje ved at kæmpe sig tilbage. Og hun var endda foran 11-10.

Efter opholdet fortsatte den danske damesinglespiller med at øge forspringet, inden hun helt fortjent vandt første sæt.

I andet sæt var hun foran både 10-7 og 12-9, men Tunjung kæmpede sig tilbage, ligesom Blichfeldt gjorde i første sæt. Ved stillingen 13-13 trak indoneseren fra til 17-13 og holdet forspringet resten af sættet.

På de første bolde i det afgørende sæt gik Blichfeldt i offensiven fra start. Hun forsøgte at få overtaget og spille boldene nedad. Men Tunjung havde store succes med at lave overspilninger på Blichfeldt i hendes baghåndsside.

Tunjung var spilstyrende, mens det var Blichfeldt, som hele tiden skulle reagere på indoneserens spil. Det frustrerede danskeren, som satsede med sine slag. Til sidst havde Blichfeldt allerede erkendt sit nederlag, og hun gik helt i stå til sidst.