Kjærsfeldt slår topspiller og er klar til kvartfinalen

Line Kjærsfeldt leverede sit største resultat siden 2016, hvor hun kom i China Open-kvartfinalen.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Line Kjærsfeldt bliver ved med at bygge videre på hendes forrygende form.

I anden runde ved Super 750-turneringen Denmark Open slog hun verdens nummer 11, Beiwen Zhang, med de sikre cifre 21-18, 21-12. 

- Det er dejligt, jeg spiller godt. Men at det er her i Odense på hjemmebane, det er endnu mere fantastisk.

- Jeg er virkelig, virkelig glad lige nu. Jeg var klar. Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre, og jeg har en tro på, at tingene går godt for tiden, siger Kjærsfeldt til TV 2 SPORT.

Beiwen Zhang forsøgte fra begyndelsen af andet sæt at satse i offensiven, men det var Kjærsfeldt blevet forberedt på af sin træner i pausen mellem sættene. Derfor havde de allerede fundet frem til et modtræk, som hun eksekverede flot. Hun gik fra 1-1 til 5-1 og øgede sin føring i løbet af sættet til både 9-3 og 14-6.

- Da jeg kom stort foran i andet sæt må jeg indrømme, jeg tænkte: "Okay, jeg er ved at være tæt på." Men det smed jeg hurtigt fra mig, for jeg hat set i de andre kampe, at man godt kan smide en stor føring. Det var vigtigt, at jeg holdt hovedet koldt, og det håndterede jeg virkelig godt i dag.

Hun er nu klar til kvartfinalen, hvor hun skal møde den tidligere ungdomsverdensmester Gregoria Mariska Tunjung, der slog Mia Blichfeldt i anden runde.

Kjærsfeldts hidtil største resultat er en China Open-kvartfinale for to år siden. China Open rangerer i dag som en Super 1000-turnering.