Line Kjærsfeldt har overbevist ekspert: - Jeg har sgu været irriteret

Line Kjærsfeldt er som den eneste danske damesingle klar til kvartfinalen i Denmark Open. Det får TV 2-ekspert til at trække sine ord tilbage.

Med to imponerende sejre ved Denmark Open har Line Kjærsfeldt sat et foreløbigt punktum i en langstrakt debat. Måske endda et udråbstegn.

- Jeg er singlespiller!

Kjærsfeldt, der torsdag slog verdens nummer 11, Beiwen Zhang, er træt af at diskutere, hvor vidt hun burde droppe singlekarrieren og satse på at spille double. Nu tyder det på, at hun ikke behøver at svare igen ret meget længere.

Når Jim Laugesen har siddet og sagt, at jeg skulle over i mixeddoublen, så bliver jeg sgu lidt irriteret

Line Kjærsfeldt

TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen, der ved flere lejligheder har advokeret for en fremtid i double, er nemlig overbevist efter præstationerne i Odense: Kjærsfeldt kan gøre sig gældende i single.

- Hun slår Beiwen Zhang, der er en af de mest stabile på touren. Kjærsfeldt spillede taktisk fornuftigt, og hun turde lave de svære ting. Det var formidabelt, og sejren er endnu et kæmpe skridt i den rigtige retning, siger Jim Laugesen.

Kan det her skridt betyde, at hun alligevel er singlespiller?

- Når man laver resultater som her, hvor hun har slået Ohori og Zhang, så er der ikke noget at snakke om. Det er de resultater, man leder efter.

Irriteret over doublesnak

Line Kjærsfeldt slog Beiwen Zhang med 21-18, 21-12 i anden runde. I første runde blev verdens nummer 15, Aya Ohori, slået med 21-18, 23-21. Line Kjærsfeldt ligger selv nummer 23 på singleranglisten.

- Jeg ved godt, jeg er en god doublespiller. Men det er single, jeg brænder for. Og jeg er glad for at vise, at jeg godt kan finde ud af det.

- Nogle gange kan jeg godt blive lidt irriteret over det. Når jeg har siddet og set badminton i fjernsynet, og Jim Laugesen har siddet og sagt, at jeg skulle over i mixeddoublen, så bliver jeg sgu lidt irriteret. Jeg er glad for, jeg kan bevise det modsatte.

Kjærsfeldts hidtil største resultat i de helt store turneringer er en China Open-kvartfinale for to år siden. China Open rangerer i dag som en Super 1000-turnering på niveau med All England. Denmark Open rangerer lige under som en Super 750-turnering, og i fredagens kvartfinale venter Gregoria Mariska Tunjung. Hun slog Mia Blichfeldt ud i anden runde.

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY viser kvartfinaler ved Denmark Open fra fredag klokken 11.