Badminton

Anders Antonsen melder fra til stor turnering

Kun et par dage efter sin semifinale i Denmark Open har Anders Antonsen meldt fra til French Open, der rangerer lige så højt.

Anders Antonsen har opgivet at spille French Open i denne uge, fordi han blev skadet i forbindelse med det netop overståede Denmark Open.

Antonsen fik et riv i sit ene baglår på vej mod semifinalen i Odense. Det er det, der holder ham fra at deltage i Paris.

- Det er en beslutning, jeg har taget sammen med landstræneren, fortæller Antonsen til TV 2 SPORT.

- Jeg kunne godt mærke det mellem kampene, men under kampene pumpede adrenalinen så meget, at jeg godt kunne spille.

Både Denmark Open og French Open rangerer som Super 750-turneringer, der rangerer lige under sportens største turneringer, Super 1000.

På vej mod semifinalen i Odense vandt Antonsen blandt andet over den tidligere verdensetter Viktor Axelsen og Yuxiang Huang. Især kvartfinalen med Huang var medrivende, da Antonsen overlevede tre matchbolde i tredje sæt og derefter vandt kampen.

Anders Antonsen er videre til semifinalen i Denmark Open efter en sejr i tre sæt over kinesiske Huang Yuxiang med cifrene 21-14, 13-21, 22-20. Video: TV 2 SPORT

Lørdag aften blev han dog slået ud i tre sæt, da verdens nummer fire, Tien Chen Chou fra Taiwan, sejrede med 19-21, 21-11, 21-12.

Efter en flot turnering på hjemmebane er Antonsen træt af, han ikke kan spille videre i denne uge.

- Jeg er megaærgerlig over det, fordi det er en turnering, jeg er rigtig glad for. Sidste år var jeg eksempelvis i semifinalen, slutter Anders Antonsen.

TV 2 SPORT sender fra French Open fra torsdag den 25. oktober.