Doublemakker ’chokeret’ over Mads Conrads beslutning

Mads Pieler Kolding ved endnu ikke, hvem han skal spille sammen med fremover, efter Mads Conrad-Petersen har besluttet at tage en pause fra badminton.

Mads Conrad-Petersen holder pause på ubestemt tid fra elitebadminton og landsholdet, fordi han ønsker at bruge mere tid med sin familie og genopdage glæden ved badminton.

Sådan lyder det fredag fra Badminton Danmark, mens doublemakkeren Mads Pieler Kolding fik overbragt nyheden allerede mandag.

- Conrad og jeg har kendt hinanden, i jeg ved ikke hvor mange år – vi er gode venner uden for banen og har respekt for hinanden, så når der er én, der vælger at trække stikket, så er det da klart, at man bliver chokeret, en smule ked af det og lidt skuffet over situationen.

- Men det er klart, at hvis motivationen ikke er der 100 procent, er det også svært at lyve over for sig selv. Så hans beslutning chokerede mig, men jeg har også respekt for den, siger Mads Pieler Kolding til TV 2 SPORT.

Den danske herredouble har flere store sejre bag sig, blandt andet EM-guld i 2016 og EM-sølv i 2014, 2017 og 2018. De var ligeledes med under Thomas Cup-triumfen i 2016, hvor Danmark vandt guld ved VM for herrehold.

Hvad end fremtiden må bringe, så står jeg klar – det ændrer ikke på min motivation overhovedet

Mads Pieler Kolding, badmintonspiller

Nye konstellationer på vej

Med Mads Conrad-Petersens pause fra elitebadminton står Mads Pieler Kolding nu uden en doublemakker. Derfor er han og badmintonforbundet ved at finde ud af, hvem han skal spille sammen med i fremtiden.

- Selvfølgelig har jeg gjort mig nogle tanker, men det kan jeg ikke komme yderligere ind på nu. Det er desværre ikke kun op til mig, hvad fremtiden skal bringe. Det skal der en del flere indover, så indtil videre er det de tanker, jeg har om det, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden.

- Hvad end fremtiden må bringe, så står jeg klar – det ændrer ikke på min motivation overhovedet, siger Mads Pieler Kolding.

Badminton Danmark er en af de parter, som har stor medbestemmelse i, hvem Mads Pieler Kolding fremadrettet skal spille sammen med. Her bliver der også arbejdet for at finde en løsning.

- Det er ingen hemmelighed, at vi i den sidste tid har overvejet de fremtidige konstellationer i herredouble, og vi havde også en plan klar. Med Mads' pause står vi i en ny situation, og derfor skal vi bruge lidt mere tid på herredoublekategorien igen, før vi kan melde noget ud om de fremtidige konstellationer i herredouble, lyder det fra sportschef Jens Meibom i pressemeddelelsen.

Mads Conrad-Petersen træner for sidste gang i denne ombæring i landsholdets eliteprogram mandag den 26. november.