Badminton

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er blevet forældre

Det danske badmintonpar Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er blevet forældre til en pige.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er lørdag den 5. januar blevet forældre. 

På Instagram oplyser parret, at Kamilla Rytter Juhl har født en datter, der har fået navnet Molly. 

- Sig hej til Molly. Født den 5. januar 2019, skriver de til billedet af deres nyfødte datter. 

Tilbage i juli meddelte Kamilla Rytter Juhl, at hun indstillede karrieren, da parret ventede sig. Det betød samtidig, at de ikke længere skulle danne par på banen, hvor de igennem flere år havde været en af verdens bedste damedoubler. 

- Det er noget som Christinna (Pedersen, red.) og jeg har forsøgt på i et stykke tid, så vi er ovenud lykkelige over, at det er lykkedes mig at blive gravid, og vi glæder os helt vildt til at blive en lille familie, sagde Kamilla Rytter Juhl i sin tid. 

- Selvom det har været en svær beslutning at tage, at jeg skulle stoppe min badmintonkarriere, så kan jeg også mærke, at det føles som det rigtige valg, lød det videre. 

Tilbage i marts vandt den succesfulde damedouble All England, der blev deres sidste titel sammen. Christinna Pedersen er fortsat aktiv, hvor hun spiller mixeddouble med Mathias Christiansen. 

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er ikke de eneste, der lørdag kunne glæde sig over at blive forældre. Det samme kunne Mikkel Hansen, der blev far til sønnen Eddie Max.