Dansk stjernes søn stjal al fokus under stor kåring

Anders Skaarups søn stjal opmærksomheden, da far sammen med makker Kim Astrup blev kåret til 'Årets Badmintonspiller 2018.'

Selvom man lige har vundet titlen som 'Årets Badmintonspiller', er der ingen garanti for, at man er hovedattraktionen til præmieoverrækkelsen.

Sådan var det i hvert fald lørdag, da Anders Skaarup sammen med sin makker Kim Astrup modtog den fornemme hæder ved DM i badminton.

Til prisoverrækkelsen havde Anders Skaarup nemlig en helt speciel gæst med på scenen som erstatning for makkeren Kim Astrup, der ikke var til stede grundet en skade. Og han stjal i den grad opmærksomheden.

Den specielle gæst var Skaarups søn, Bo, der hurtigt blev blikfang for alle i hallen, mens farmand gav interview på baggrund af den nyslåede titel som 'Årets Badmintonspiller 2018' med makker Kim Astrup.

- Det var den bedste erstatning, jeg kunne finde for Kim, lød det fra Anders Skaarup undervejs i interviewet, mens sønnen Bo var kravlet ned fra fars arm og i stedet havde taget plads på præmieskamlen til stor underholdning for tilskuerne.

Skaarup: Hyggeligt at have ham med

Og mens far gav sit bedste forsøg på at svare på spørgsmål om den spændende fremtid, ham og makker Kim Astrup går i møde, fortsatte Bo sine eventyr rundt i hallen og underholdte de fremmødte.

De spilopper resulterede i flere grin fra publikum, som fik afbrudt interviewet et par gange undervejs.

- Det er hyggeligt lige at have ham med inde i dag, fortalte Anders Skaarup, der også fik sendt en lille presbold hjem til Kim Astrup på sofaen.

- Jeg ved ikke, hvornår han er klar til sådan en lille bandit. Det giver lige lidt ekstra glæde i hverdagen, og det er bare fantastisk at se sin søn smile, lød det fra Anders Skaarup til Kim Astrup, der stadig har sit første barn til gode.

De to badmintonspillere har sammen præsteret deres bedste år i 2018.

- Vores 2018 var fuldstændig fantastisk. Jeg synes, vi har udviklet os som spillere og som par, vi er sindssygt glade og stolte. Vi håber også, at 2019 og 2020 bliver interessant, vi har nogle store mål. Så jeg håber, vi kan blive ved med at bygge på, siger Anders Skaarup.

Her vandt den danske duo China Open, danmarksmesterskabet og EM. Derudover fik de også deres højeste placering på verdensranglisten som nummer fem – den højst placerede danske herredouble lige nu.