Badminton

Nu bliver Boe og Mogensen rivaler: - Andre kommer til at hive popcorn frem

Mathias Boe og Carsten Mogensen er færdige med at være doublemakkere TV 2 SPORT

Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede torsdag den sidste kamp som doublepar. Fra nu af bliver de konkurrenter med nye makkere.

Torsdag aften blev Mathias Boe og Carsten Mogensen slået ud i anden runde af badmintonturneringen All England. Det var parrets sidste kamp på samme banehalvdel – i fremtiden kan de meget vel stå på hver sin side af nettet som modstandere.

Boe skal nemlig spille sammen med Mads Conrad, mens Carsten Mogensens nye makker bliver Mads Kolding.

Det skræmmer dog ikke det nu tidligere par Boe/Mogensen, at de i fremtiden skal spille mod hinanden.

- Vi har spillet mod hinanden mange gange før i holdturneringer. Det bliver sjovt og udfordrende, for vi er stædige og gider ikke tabe til hinanden. Andre kommer til at hive popcornene frem, når vi engang står over for hinanden, siger Mathias Boe til TV 2 SPORT.

Danskerne tabte torsdag aften til det tredjeseedede japanske makkerpar Kamura/Sonoda, der var en klasse bedre end danskerne igennem hele kampen.

Alligevel går danskerne ud af kampen med en tro på, at de hver især i fremtiden kan drille de samme japanere.

- I vores nye makkerskaber kan vi på vores gode dage spille lige op med de her japanere, siger Mathias Boe.

Svær japansk spillestil

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte kampen med 14-21, 16-21. Japanerne var for hurtige for danskerne, som havde svært ved at følge med.

- Nogle gange er deres spillestil svær at spille imod, og det var den i dag. Det er svært, når de rammer dagen, og samtidig er vi langsomme. Det svarer til at køre mod en Ferrari – den når man ikke at hente, sagde Carsten Mogensen efter kampen.

Selvom parret tabte klart, så var de ikke påvirket af, at det var deres sidste kamp sammen. Det mener Mathias Boe i hvert fald.

- Jeg er mest af alt irriteret over, at vi ikke spiller hurtigt nok og ikke flytter fødderne hurtigt nok. Vi hænger hele tiden og er et skridt efter, og så er de for hurtige, sagde Boe efter kampen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt All England i 2011 og 2015. De fik sølv ved OL i 2012