Badminton

Axelsen trækker sig fra første turnering efter All England

All England-finalisten Viktor Axelsen har brug for at restituere. Derfor trækker han sig fra Swiss Open, der spilles i denne uge.

Danmarks bedste herresinglespiller stiller ikke op ved Swiss Open i denne uge.

Viktor Axelsen har brug for at komme sig efter All England i sidste uge, hvor han nåede hele vejen til finalen.

- Jeg ville have elsket at spille i Basel, men min krop fortæller mig, at jeg må prioritere at blive 100 procent frisk igen, skriver Viktor Axelsen på Instagram.

Viktor Axelsen skulle have mødt Lucas Corvee i første runde af Super 300-turneringen. 

Udover Axelsen har Sara Thygesen også trukket sig fra både mixeddouble og damedouble. Det er ikke den store overraskelse, da Thygesen døjer med knæproblemer.

Vil passe på sig selv

Ved All England spillede Viktor Axelsen fem kampe på fem dage. Tre af de fem kampe gik i tre sæt, inklusive semifinalen og finalen lørdag og søndag. 

I finalen tabte Axelsen 21-11, 15-21, 21-15 til japanske Kento Momota, der ligger nummer et på verdensranglisten. Efter finalenederlaget i Super 1000-turneringen fortalte Axelsen, at hans næste mål er at passe så godt på sig selv som muligt

- Hvis jeg skal være ærlig, så er mit helt store mål egentlig at holde mig skadesfri og få lagt så mange gode timer i træningshallen som overhovedet muligt, for så tror jeg på, jeg kan nå op på et endnu højere niveau, sagde Viktor Axelsen til TV 2 SPORT.

Lørdag og søndag sender TV 2 SPORT semifinaler og finaler fra Swiss Open. Se sendeplanen her.