Badminton

Dansk herredouble taber nervepirrende kvartfinale mod verdensmestrene

Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup er færdige ved Singapore Open, efter de tabte kvartfinalen efter tre tætte sæt.

Det var lige ved og næsten for Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup, men verdensmestrene blev for stor en mundfuld i kvartfinalen i Singapore Open.

Efter tre sæt og mere end en times spil måtte danskerne nemlig se sig besejret med cifrene 21-15, 19-21, 21-19.

Og selvom det blev til et dansk nederlag, kan herredoublen have stor ære af opgøret, mener TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen.

- Det er det bedste, jeg har set Kim og Anders spille i lang, lang tid. De var oppe imod verdensmestrene Li Junhui og Liu Yuchen, som er det klart mest formstærke, kinesiske par, siger TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen og tilføjer:

- Anders og Kim står med en situation, hvor de fører 17-14 i tredje sæt – det er ikke tilfældigt, at de spiller sig i den situation. Desværre får kineserne lidt heldigt vendt noget af spillet. Men det er helt sikkert noget, Kim og Anders kan bygge videre på.

Første sæt var en jævnbyrdig affære, hvor de to par fulgtes ad det meste af tiden. I slutningen af sættet trak kineserne dog fra og vandt 21-15.

I et andet sæt var det til gengæld danskerne, der var dominerende. Efter endnu et tæt sæt kom Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen foran 19-16, og det var nok til, at de vandt sættet 21-19.

Derfor skulle det hele afgøres i tredje sæt, og selvom danskerne var foran 17-14, rakte det ikke til en semifinaleplads. Kineserne hev sættet i land med cifrene 21-19.

Efter nederlaget er Viktor Axelsen den eneste tilbageværende dansker ved Singapore Open. Du kan se alle semifinaleopgør direkte på TV 2 SPORT lørdag. Det er fra klokken 07.00.