Badminton

Skadet topspiller er stolt af kæresten, der sikrede holdet DM-guld

Line Kjærsfeldt blev nødt til at støtte sin kæreste og holdkammerat, Marc Caljouw, fra sidelinjen, da hun sad ude med en skade.

Line Kjærsfeldt sad helt fremme i sædet på tilskuerpladserne, hvor hun råbte og opildnede hollandske Marc Caljouw, som spillede den afgørende kamp i DM-finalen mandag aften.

Den 25-årige Team Skælskør-Slagelse-spiller havde nemlig meldt afbud på grund af en forstrækning i ballen, og derfor kom hun slet ikke i aktion.

Selvom Skælskør-Slagelse dermed mistede en af sine stærkeste spillere, formåede holdet alligevel at sikre sig DM-guldet efter en sejr på 4-2 over Greve Strand, hvor Caljouw vandt sin kamp med 21-18, 22-20.

Og Line Kjærsfeldt jublede ekstra meget på Caljouw, da de også danner par, når det ikke handler om badminton.

- Nu når jeg ikke kunne spille, blev jeg nødt til at give lidt ud ude bagved. Min hals er også helt færdig. Jeg må også sige, at jeg var lidt nervøs, da Marc skulle spille den afgørende kamp. Men det er mega fedt, at han lukkede den, og jeg er så stolt af ham, siger Line Kjærsfeldt til TV 2 SPORT.

- Jeg håber da, at jeg snart er tilbage. Det er svært at sige. I slutningen af ugen skal jeg teste og se, hvor meget jeg kan. Men jeg håber, at jeg rejser med holdet til Kina og spiller.

Skælskør-Slagelse vandt DM i badminton med en 4-2-sejr over Greve. Video: Bo Bentsen

- Stolt over holdets præstation

Kim Astrup og Søren Gravholt levede også et stort resultat, da de besejrede David Daugaard og Mathias Christiansen med 21-19, 21-15.

Astrup løftede efter den afgørende kamp trofæet som den første for Skælskør-Slagelse, og det var en følelse, han ikke lige glemmer.

- Det var rigtig fedt. Det er altid en stor cadeau at få lov til det. Det er ikke så tit, at man får lov til at hæve et trofæ. Jeg synes, at det er pisse flot, at de to herresingler leverer, som de gør. Jeg kender selv presset. Det er rigtig stort. Det er rigtig fedt at få lov til at levere så god en indsats, som vi gør. Jeg er meget stolt over hele holdets præstation, og jeg er rigtig glad for, at vi har en klub som Team Skælskør-Slagelse, siger Astrup.

- Jeg synes, at vi har et godt hold – også selvom Line ikke er med. Vi er svagere, når hun ikke er med, men vi har mange gode badmintonspillere på vores hold. Og det viste vi i dag.

Som reserve for Kjærsfeldt trådte Serie 1-spilleren Vanessa Clausen til, men spilleren fra Danmarks syvendebedste række havde som ventet ingen chance mod talentet Michelle Skødstrup. Hun tabte nemlig med 4-21, 6-21.