Badminton

Jan Ø. Jørgensen gør comeback i badmintonligaen

Jan Ø. Jørgensen skal igen spille i Danmarks bedste badmintonliga.  MS Droneservice

Efter fire års fravær skal Jan Ø. Jørgensen igen spille i Danmarks bedste badmintonliga. Han har skrevet kontrakt med Vendsyssel.

Vendsyssel Elite Badminton har fået tre fornemme underskrifter i hus i løbet af de seneste uger.

Tirsdag lavede Jan Ø. Jørgensen en aftale med klubben, så han gør comeback i badmintonligaen. Det er fire år siden, han sidst spillede i Danmarks bedste række.

Dermed bliver Jan Ø. Jørgensen holdkammerat med damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. De fortsætter med at spille på klubniveau, selvom de har indstillet deres internationale karrierer.

- Det siger næsten sig selv, at vi ikke kan få armene ned. Det et kæmpe stort, at de tre spillere nu stiller op for Vendsyssel Elite Badminton, og vi forventer, at deres tilstedeværelse vil betyde markant flere tilskuere til både vores hjemme- og udekampe, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen, i en pressemeddelelse.

Vendsyssel Elite Badminton er en sammenslutning af klubberne i Frederikshavn, Skagen og Hjørring. Formelt set skifter Jan Ø. Jørgensen til Frederikshavn.

Jan Ø. Jørgensen ligger i øjeblikket nummer 22 på verdensranglisten. Han er netop udtaget til det individuelle VM, der spilles i Basel i august.