Badminton

Axelsen er rejst til udlandet for at undgå astma og allergi-gener

Viktor Axelsen har set sig nødsaget til at rejse til Dubai for at kunne træne med høj intensitet.

For at undgå kløen i øjnene og problemer med vejrtrækningen har Viktor Axelsen valgt at rejse ud af Danmark for at undgå sin voldsomme kvaler med pollenallergi og astma.

Den danske badmintonstjerne er rejst til Dubai, hvor pollenniveauet er lavere, så han igen kan træne med høj intensitet. Noget han har haft svært ved i de sidste to uger, hvor pollenniveau har været højt.

- Som I ved, har min astma og allergi været virkelig slem de sidste to uger i Danmark. Jeg har modtaget stor hjælp fra lungemedicinsk afdeling på Bispebjerg Hospital, men uheldigvis ville mine symptomer ikke aftage på grund af det høje niveau af pollen.

- Jeg har besluttet at rejse til Dubai, hvor pollenniveau er lavere, for at se om det hjælper. Heldigvis har jeg det allerede meget bedre efter et par dage her, og jeg er begyndt at træne med højere intensitet.

- Jeg er heldig at have muligheden for at fortsætte min træning her. Jeg vil være i Dubai de næste 10 dage, før jeg rejser til Asien for at fuldende mine forberedelser mod Indonesia og Japan Open.

- Jeg har inviteret to unge danske talenter fra Skovshoved til at tage med mig, og jeg håber, de vil nyde træningen her de næste 10 dage, skriver Axelsen i sit opslag på Instagram.

Allergi- og astmakvalerne betød, at Axelsen var tvunget til at melde afbud til European Games i Minsk, hvor der er dyrebare point til OL-kvalifikationen.