Blichfeldt faldt sammen i tredje sæt

Mia Blichfeldt er færdig i årets udgave af Indonesia Open. Hun tabte til Pursala Sindhu, der ligger nummer fem i verden.

Danmarks bedste damesingle er slået ud af Indonesia Open efter en todelt kamp.

Mia Blichfeldt blev slået ud af turneringen af den tidligere OL- og VM-finalist Pursala Sindhu, der spillede sig i kvartfinalen med cifrene 21-14, 17-21, 21-11.

Som cifrene antyder, var den første del af kampen et ligeværdigt opgør mellem verdens nummer fem og nummer 13. Undertippede Blichfeldt kæmpede heroisk i den indonesiske hal, hvor den intense stemning levede op til turneringens status som Super 1000-turnering, men i tredje sæt faldt hun sammen.

Der er ikke fokus på banen mere

Jim Laugesen, badmintonekspert på TV 2 SPORT

Desværre for Blichfeldt er hendes indsats i første og især andet sæt derfor hurtigt glemt.

I første sæt fik danskeren den bedste start, men efter opholdet begyndte Pursala at trække fra. Derfor var der ikke meget at indvende mod, at den indiske stjerne tog første sæt.

Igen i andet sæt kom Blichfeldt en smule bedre fra start, og denne gang holdt hun fast i føringen. Mod slutningen af sættet havde Blichfeldt succes med at spille aggressivt, og derfor vandt hun ganske fortjent sættet.

Kollaps i tredje sæt

Den danske sætsejr gav begrundet håb om et overraskende resultat, men tredje sæt blev en anderledes ensidig oplevelse, selvom Blichfeldt nok engang kom foran. Pursala Sindhu tog dog hurtigt teten efter Blichfeldts føring på 2-0, og kort inde i sættet var det tydeligt at se, at Pursala var ovenpå.

Ved opholdet var Sindhu foran med hele 11-4, og derfra blev Blichfeldts frustrationer kun tydeligere, som sættet skred frem. Blandt andet begyndte hun at tvivle på, om hawk eye-systemet rent faktisk virkede.

- Der er ikke fokus på banen mere. Jeg synes desværre, hun tjekker lidt ud i tredje sæt, konkluderer TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen.

Tidligere på dagen blev Hans-Kristian Vittinghus slået ud i herresingle. Derfor er Anders Antonsen den eneste dansker, der er tilbage i turneringen.