Badminton

Dansker er rystet efter VM-nederlag

Niclas Nøhr havde svært ved at forstå, hvordan han og Sara Thygesen kunne smide sejren væk ved VM.

Se VM i badminton på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Det lignede en overbevisende sejr i første runde for Danmarks eneste mixeddouble ved VM.

Men efter at have vundet første sæt på 10 minutter med 21-9 opstod der fejl på fejl fra Sara Thygesen og Niclas Nøhr. Derfor endte parret med at tabe i tre sæt til et par fra Hongkong.

At danskerne kunne falde sammen på den måde, overrasker Nøhr.

- Jeg er lidt rystet over, vi kan falde så meget i niveau. Når vi spiller så godt i første sæt og har styr på dem, så er jeg rystet over, vi kan smide den på den måde, vi gør, fortæller han til TV 2 SPORT.

Nøhr og Thygesen var på ingen måde udspillet i andet og tredje sæt. For på trods af fejlene fulgte de med deres modstandere på pointtavlen indtil afslutningen på sættene.

- Jeg synes egentlig, vi spiller rigtig dårligt, men vi får alligevel en masse point, og hvis der bare havde været en lille smule højere niveau, så havde vi vundet den her kamp. Så det er lidt rystende, vi skal spille på det niveau. Men sådan er det lige nu desværre. Det må vi arbejde endnu videre på, lyder det fra Niclas Nøhr.

Parret har været ramt af skader, og det har betydet, at de er rykket ned som nummer 50 i verden. Står det til TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen bør Badminton Danmark overveje, om specielt Sara Thygesen bliver for hårdt belastet ved både at spille mixed- og damedouble.

- Med den skadesfrekvens, hun har haft, så er det svært at se, hun skulle komme til tops i to kategorier. Hun er nok i en situation nu, hvor hun snart skal til at prioritere, vurderer Laugesen.

Sara Thygesen og Niclas Nøhr er Danmarks bedst placerede mixeddouble på ranglisten.