Badminton

Ombolde fik Antonsen 'op at ringe': - Synes det er meget grineren

Anders Antonsen mærkede intet mentalt pres, da et tæt første sæt skulle afgøres.

Se VM i badminton på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Det var lige ved at gå helt galt for Anders Antonsen i første sæt i hans tredjerundekamp ved VM.

Foran 14-2 havde han fået en formidabel start, men han blev indhentet af sin modstander, Kanta Tsuneyama, ved stillingen 20-20.

At smide så stor en føring er formentlig hårdt mentalt for mange spillere. Anders Antonsen er ikke en af dem.

- Da det bliver tæt, bliver jeg faktisk en lille smule tændt af situationen. Jeg kan godt mærke, det er det, der er grineren at stå i. Det kan godt få mig op at ringe at stå i ombolde. Det, synes jeg, er meget grineren, lyder det knastørt fra Antonsen til TV 2 SPORT.

Den danske herresinglespiller nåede endda også at være nede med at sætbold, efter han selv havde misbrugt to. Men den situation fik han vendt til sin fordel og vundet sættet 23-21.

Begynderfejl

De mange ekstra minutter på banen i første sæt havde han gerne undværet. Ifølge ham selv begyndte han næsten kampen for godt.

- Jeg tror pludselig, jeg ikke skal gøre noget for at vinde mine point. Det virkede så nemt i starten, men jeg investerede også hårdt. Jeg glemte en lille smule, hvordan jeg havde lavet mine point til starte med.

- Jeg troede måske, han havde givet lidt op i sættet. Men han er en gut, der kæmper rigtig hårdt. Det var en begynderfejl af mig. Jeg er super træt af, jeg har de 15 minutter for meget derinde i dag, fortæller den 22-årige dansker.

Nu venter så den første VM-kvartfinale i Antonsens karriere. Det var noget, han inden turneringen havde håbet på, men modstanden bliver svær. OL-guldvinderen Chen Long.

- Nu kommer den store test. Det bliver hårdt. Han er en utrolig stærk spiller og aldrig let at slå. Men jeg glæder mig. Den skal have fuld gas. Jeg må dø med skoene på, hvis det bliver nødvendigt. Men det er ikke min plan A. Det er en pisse fed kamp at skulle spille om den her VM-medalje, så det bliver rigtig fedt, siger han.

Kampen er endnu ikke programsat fredag, men når den bliver det, vil det kunne ses i vores VM-sendeplan.