Vennerne er lovet opgraderet ferie, hvis Antonsen vinder VM

Anders Antonsen skulle have været på vej til Mallorca, men en VM-finale står i vejen.

Se Anders Antonsens VM-finale på TV 2 søndag cirka klokken 14.

En uges solferie på Mallorca var booket til Anders Antonsen og vennerne i den kommende uge.

Egentlig skulle de have været med et fly mod den spanske ferieø allerede lørdag. Men Anders Antonsen har overraskende spillet sig i sin karrieres første VM-finale, og derfor valgte de at tage en tur forbi Basel, hvor VM afholdes.

Det fortæller hans ven Oliver Babic, som vandt ungdoms-europamesterskabet i herredouble med Kasper Antonsen, der er Anders Antonsens bror.

- Jeg smuttede fra et fly, for vi skulle have været på Mallorca. Men det her er bedre, og det er også en af grundene til, at Kasper (Antonsen, red.) og jeg kiggede på hinanden fredag aften og sagde, vi er nødt til at finde et fly og komme herned med det samme.

- Så ferien blev lige nedprioriteret lidt for at støtte op og bare opleve det selv. Så vi udskyder lige ferien til i morgen (søndag, red.) eller i overmorgen (mandag, red.) alt afhængig af, hvilket fly vi lige kan ramme, siger Babic til TV 2 SPORT.

Mulig tur til Los Angeles

For vennerne er der måske mere i vente end en rejse til Mallorca. For ifølge Babic har Anders Antonsen lovet en opgradering af turen, hvis han får VM-guldet om halsen.

- Uden at jinxe for meget, vil jeg sige, Anders har nævnt, at hvis han vinder VM, så kan vi godt glemme Mallorca. Så ryger vi til L.A. (Los Angeles, red.) eller et eller andet med et fly. Nu må vi se. Jeg håber selvfølgelig, han vinder, men ellers tror jeg også, Mallorca nok skal blive fin, siger Babic.

Selvom den oprindelige plan var, at den danske herresinglespiller og resten af vennerne skulle af sted lørdag, så havde Antonsen måske en fornemmelse af, der var noget stort i vente. For han havde ventet med at booke flyrejsen til Mallorca.

- Det viser jo nok også, at han havde en idé om, han godt kunne nå videre til lørdag eller søndag, som var drømmen, fortæller Oliver Babic.

I finalen skal Anders Antonsen møde den forsvarende verdensmester, Kento Momota, som har et overtag i indbyrdes opgør. Her står der 3-1 til japaneren, men danskeren vandt det seneste møde.