Badminton

Poul-Erik Høyer gav Antonsen kryptisk besked på VM-podiet

Den tidligere OL-guldvinder antydede, at han har store forhåbninger for Anders Antonsen til OL i 2020.

En seddel med nogle navne.

Det var stort set, hvad Anders Antonsen fik med, da han blev spurgt ind til sin samtale med Poul-Erik Høyer efter VM-finalen.

Høyer skulle som præsident for det internationale badmintonforbund, BWF, overrække Antonsen hans sølvmedalje, og da den 22-årige aarhusianer lænede sig frem for at få medaljen om halsen, var der en lille ordveksling.

- Han sagde til mig, at han havde skrevet noget på en seddel. Den vil han vise mig til OL i Tokyo. Nu må vi se, hvad det er for noget. Det kan være, han har en forudsigelse for, hvordan det går. Det bliver spændende, sagde en lettere undrende Antonsen til TV 2 SPORT.

Poul-Erik Høyer ville ikke afsløre, hvad der stod på sedlen, men han lavede nogle hentydninger.

- Det er hemmeligt indtil videre. Men jeg skal være ærlig og fortælle, at det var et mellemværende mellem en kineser og jeg til en middag, hvor vi skulle sætte hver vores hold for, hvem der ville vinde guld, sølv og bronze.

- Så den åbner vi, og så må vi se, hvem der i virkeligheden vinder. Men jeg tror på Anders Antonsen, fortalte den danske OL-guldvinder fra Atlanta i 1996.

Anders Antonsen tabte finalen med 21-9, 21-3 og fik sin første medalje ved et VM.

Han var seedet som nummer fem i turneringen og slog undervejs den forsvarende OL-guldvinder, Chen Long, ud i kvartfinalen.