Badminton

Blichfeldt trækker sig fra Denmark Open med skade

Mia Blichfeldt har store smerter, når hun går, som følge af en skade ved onsdagens træning.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Midt under Viktor Axelsens kamp ved Denmark Open kom der en trist dansk nyhed.

Den danske damesinglespiller Mia Blichfeldt har valgt at trække sig fra sit opgør i første runde ved Super 750-turneringen. Årsagen er akut hold i ryggen.

Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan spille her på hjemmebane i Odense. Jeg havde virkelig set frem til at spille foran det danske publikum mod Ratchanok (Intanon, red.), men jeg er desværre ikke i stand til at bevæge mig.

- Det ville ikke give mening for mig at spille i den her tilstand, og det er jeg rigtig ærgerlig over, men det er den rigtige beslutning, siger Mia Blichfeldt.

Kan ikke trække højre arm op

Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom, oplyser, at det skete under onsdagens træning ved middagstid.

- Det gør ondt, når hun går, og hun kan ikke trække sin højre arm op, så hun kan slå et slag. I løbet af eftermiddagen har hun gjort alt i sin magt for at få bugt med problemerne, men det har desværre ikke vist sig muligt.

- Selv om det hjalp hende en smule med behandling hos kiropraktoren, har det ikke været nok til, at hun kan spille. Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, ikke mindst for Mia, som naturligvis helst havde taget kampen op imod Intanon foran de danske fans i Odense, siger Jens Meibom.

Blichfeldt skulle have mødt Ratchanok Intanon umiddelbart efter Viktor Axelsens kamp. Thailænderen er dermed videre til anden runde i turneringen uden kamp.