Badminton

Axelsen hjalp linjedommmer under kamp: - Der skulle lidt mere tryk på

Måtterne ved Denmark Open er mere glatte end normalt, og derfor skal der bruges lidt ekstra kræfter på at tørre dem.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Viktor Axelsen mestrer også rengøringens kunst.

I sin Denmark Open-kamp i anden runde var den tidligere verdensmester flere gange i aktion som aftørrer. Han mente ganske enkelt ikke, at der var tørret ordentligt op på banemåtten, når han havde smidt sig.

Så er der kun en ting at gøre. Selv at tage affære. Så det gjorde han. Flere gange i andet sæt, mens modstanderen Khosit Phetpradab og resten af tilskuerne i Odense Idrætshal så til.

- Når jeg har været nede at ligge, så bliver de her måtter en smule mere glatte end normalt. Det vil sige, at når det bliver vådt, så ligger det lidt på overfladen. Og det bliver ret vådt.

- Den søde linjedommer havde ikke lige kræfterne til at fjerne det. Når jeg ligger ned, så går det lidt i måtten, så der skulle lidt mere tryk på, fortæller han til TV 2 SPORT og pointerer, at det nu ikke er så tit, han vasker gulv derhjemme.

Viktor Axelsen i gang med at tørre gulvet.

Møder landsmand

Om det var Axelsens aftørringsevner, som var medvirkende til en dansk sejr, skal lade være usagt. Men Axelsen blev i hvert fald tilfreds med måtternes tilstand og kunne fokusere på at besejre sin thailandske modstander i to sæt.

Den danske herresinglespiller er dermed videre til kvartfinalen ved Super 750-turneringen. Her venter en velkendt modstander. Hans træningsmakker og landsmand Anders Antonsen.

Kampen begynder cirka klokken 19.30 og kan ses på TV 2 SPORT. Se hele fredagens program her.

Viktor Axelsen er klar til kvartfinalen i Denmark Open efter en sejr på to sæt over Khosit Phetpradab fra Thailand Video: TV 2 SPORT

Danmark har også fortsat Rasmus Gemke med i turneringen. Han spiller i kampen umiddelbart efter mod verdensetteren Kento Momota.