Badminton

Antonsen ude af French Open efter tæt kamp

Anders Antonsens French Open fredag til trods for et flot comeback i andet sæt. Også Kim Astrup og Anders Skaarup er færdige i Frankrig.

For anden turnering i træk blev kvartfinalen endestation for Anders Antonsen.

Ved French Open tabte verdensranglistens nummer fem i tre sæt til indonesiske Jonatan Christie, som er nummer syv i verden.

- Jeg er pisse sur over det her. Jeg havde mulighed for at tage kampen. Jeg har mere, end det jeg leverer i dag, og det er det mest frustrerende af det, siger Anders Antonsen til TV 2 SPORT.

Med 17-21, 21-19 og 16-21 røg danskeren ud, selvom han ellers havde kæmpet sig tilbage i andet sæt og tvunget kampen ud i et tredje og afgørende sæt. I andet sæt var danskeren bagud 7-11, men pludselig tog han syv point i streg. Den stime gav danskeren ny tro på tingene, men det var ikke nok i tredje sæt.

Manglede det mentale

I det afgørende sæt var det Jonatan Christies tur til at tage mange point i streg, da han ved 9-9 tog fem i streg. Det kom Antonsen aldrig for alvor tilbage fra, selvom den hårdt kæmpende århusianer aldrig gav op. Han erkendte efter kampen, at han mentalt stadig har meget arbejde foran sig.

- Hvis jeg havde evnen til aldrig at falde ud mentalt, ville jeg være en rigtig, rigtig god spiller.

I sidste uge røg Antonsen ud til Viktor Axelsen i kvartfinalen ved Denmark Open.

I november får den skuffede dansker mulighed for at komme tilbage, når der venter Fuzhou China Open og dernæst Hong Kong Open.

Kim Astrup og Anders Skaarup ude

Herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup kan også gå i gang med at bestille flybilletten mod Danmark.

De gik på banen umiddelbart efter Antonsens nederlag, og her mødte de det indiske par Rankireddy og Shetty. Efter at være blevet udspillet i første sæt, blev andet sæt mere tæt og dramatisk.

Således skulle der ombolde til, før Astrup og Skaarup måtte sande, at drømmen om semifinalen blev slukket.

Kvartfinalen blev sidste stop for den danske herredouble Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, der tabte 13-21, 20-22. Video: Louise Lind