Badminton

- Det er grænseoverskridende, siger Fischer om landstrænerjob

Joachim Fischer kan ikke helt vænne sig i at trække i den engelske landsholdstrøje. TV 2 SPORT

Joachim Fischer kalder det specielt, at han skal iklæde sig den engelske landsholdstrøje.

Joachim Fischer har i de seneste par turneringer hjulpet de engelske mixeddoubler frem til gode resultater.

Ægteparret Chris og Gabrielle Adcock er i semifinalen i French Open, mens Ben Lane og Jessica Pugh blot var to bolde fra at spille sig videre blandt de sidste fire par i turneringen.

Men den pensionerede danske badmintonspiller fra topplan har det stadig lidt svært ved, at han skal iklæde sig en anden trøje end den danske.

- Det er lidt specielt og specielt at tage en anden trøje på. Det er lidt grænseoverskridende at iklæde sig et andet flag på end sit eget, synes jeg. Det er en lidt mærkelig fornemmelse, siger Fischer til TV 2 SPORT.

- Jeg kender jo alle de danske spillere, og så er det pludseligt nogle, der går og driller mig lidt i stedet for. Men det er en del af det, og jeg har jo også et liv, der skal hænge sammen.

Spillerne har nok fået et chok

Indtil videre har de engelske spillere også udtrykt glæde for samarbejdet med Fischer - ligesom han også har været glad for det.

Han fortæller selv, at han har været med til at ruske op i spillerne.

- Jeg tror bare, at jeg har sagt til dem, at de skal tage sig sammen og huske på, hvorfor de spiller badminton. Det er jo det, alle skal på en eller anden måde.

- Man kan kommer ind i nogle faser i sin karriere, hvor man godt bare kan finde ind i en rytme, og hvor man bare følger lidt med. Nu har de nok fået lidt et chok, efter jeg kom til. Den går ikke rigtig, synes jeg. Der er kommet noget glæde og vilje til.

Fischer skal i aktion igen lørdag eftermiddag, hvor Chris og Gabrielle Adcock spiller semifinale på TV 2 SPORT.

Her skal de møde Melati Daeva Oktavianti og Praveen Jordan fra Indonesien.