Badminton

Fischer har trænet engelsk mixeddouble - mandag kan han selv møde dem

Joachim Fischer ser frem til at skulle møde sin engelske 'elever' i den danske Badmintonliga TV 2 Sport

Joachim Fischer står til at skulle spille mixeddouble for Skovshoved, når københavnerne møder AB Aarhus på mandag i Badmintonligaen.

Den pensionerede danske badmintonspiller Joachim Fischer har den seneste uge hjulpet de engelske mixeddoubler med stor succes i Super Series-turneringen French Open i Paris.

Ægteparret Chris og Gabrielle Adcock er i semifinalen, mens Ben Lane og Jessica Pugh blot var to bolde fra at spille sig videre blandt de sidste fire par i turneringen.

Joachim Fischer har på kort tid skabt gode resultater med de engelske mixeddoubler, men netop danskerens succes kan vise sig at give bagslag for den 40-årige dansker. Fischer står nemlig til at møde Lane og Pugh i den danske Badmintonliga på mandag.

Fischer: Sjovt møde

Sammen med Mette Poulsen har Joachim Fischer spillet førstemixeddouble for Skovshoved, mens englænderne har gjort det tilsvarende i én af sæsonens to holdkampe for Aarhus AB.

Udsigten til et potentielt møde med de spillere, som han træner, skræmmer imidlertid ikke Joachim Fischer.

Tør du spille mod englænderne?

- Selvfølgelig gør jeg det. Det er selvfølgelig lidt sjovt, at jeg skal møde dem på mandag, siger Joachim Fischer til TV 2 SPORT og afslører status på sin nuværende form.

- Jeg har dog ikke fået trænet, for der har været travlt med spillerne, lyder det fra Fischer.

Træneren kender alle svagheder

Den engelske mixeddouble ser frem til den forventlige kamp mod landstræneren på mandag i Aarhus, men de medgiver, at det bliver en noget anderledes kamp.

- Det vil åbenlyst blive en mærkelig kamp, for han (Joachim Fischer red.) har været sammen med os den seneste uge, så han ved præcis, hvordan der skal spilles imod os, siger Ben Lane til TV 2 SPORT.

- Men det har været rigtig godt at have ham tilknyttet, for han har hjulpet os rigtig meget. Det kan man se på resultaterne, siger Ben Lane.

Joachim Fischer er selv positiv omkring samarbejdet, men er alligevel ærgerlig over, at den engelske mixeddouble ikke spillede sig i semifinalen.

- De gjorde alt, hvad de overhovedet kunne, og så kan man ikke forlange mere. Der er kommet glæde og vilje i deres spil, siger Joachim Fischer om sine engelske 'elever'.

AB Aarhus møder Skovshoved i Århus Badmintonhal i Badmintonligaens tredje spillerunde mandag klokken 19.00.