Badminton

Antonsen nedlægger let VM-bronzevinder i Kina

Anders Antonsen vandt også over Wangcharoen i årets VM-semifinale. Christophe Petit Tesson / Ritzau Scanpix

22-årige Antonsen slog let thailandske Kantaphon Wangcharoen i to sæt med 21-12, 21-7.

Den danske badmintonspiller Anders Antonsen er videre fra første runde i Super 750-turneringen Fuzhou China Open.

22-årige Antonsen, der tidligere på året vandt VM-sølv, slog let thailandske Kantaphon Wangcharoen i to sæt med 21-12, 21-7 natten til onsdag.

Wangcharoen ligger nummer 13 i verden, og derfor var det en god sejr for Antonsen, der er nummer fem i verden. Det var tredje gang i år, Antonsen slog Wangcharoen, efter han også gik sejrrigt ud af VM-semifinalen og opgøret i Denmark Open mod thailænderen.

Der var aldrig tvivl om udfaldet, men i andet sæt var det bemærkelsesværdigt, at danskeren tog en stime på 17 point i træk fra 0-2 til 17-2.

Antonsen skal i anden runde op imod vinderen af kampen mellem indonesiske Tommy Sugiarto og Sai Praneeth fra Indien.

Flere danske herresingle-sejre

Med sejren tilslutter Antsonen sig de tre andre danske herresinglespillere, Jan Ø. Jørgensen, Viktor Axelsen og Rasmus Gemke, der tidligere spillede sig videre.

Hans-Kristian Vittinghus skulle senere onsdag forsøge at gå videre i herresingle og dermed gøre rent dansk bord i første runde.

Men det lykkedes ikke for Vittinghus, som tabte 21-14, 13-21, 11-21 til japaneren Kenta Nishimoto.

Blichfeldt vandt i tre sæt

Damesinglerne Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt var også i aktion onsdag.

Kjærsfeldt formåede aldrig at komme tæt på sejren, da hun tabte 8-21, 17-21 til thailandske Busanan Ongbamrungphan. Mere succes var der midlertidig for Mia Blichfeldt, der i tre sæt vandt 21-15, 20-22, 21-12 over en spiller fra Singapore.

Den ottendeseedede herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er også ude af turneringen efter et nederlag på 11-21, 21-10, 10-21 til kineserne Huang Kai Xiang og Liu Cheng.

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender fra Fuzhou China Open det meste af ugen, hvor der første gang er TV-billeder torsdag morgen klokken 3.