Badminton

- Forfærdelig afslutning, siger Antonsen efter afbrudt semifinale

Anders Antonsen måtte opgive at spille videre, da han mødte Chou Tien Chen i semifinalen ved All England.

Drømmen om en dansk finale ved All England blev lørdag aften smadret af én uheldig bevægelse. Anders Antonsen vrikkede rundt i første sæt af sin semifinale, og han endte med at trække sig.

Derfor blev kampen afbrudt i første sæt.

- Min første All England-semifinale havde en forfærdelig afslutning. Jeg vred rundt ved 14-16 i første sæt og kunne ikke fortsætte. Hold op, det stinker. Jeg ville så gerne spille den kamp og kæmpe for en plads i finalen, skriver Anders Antonsen på Instagram.

- Drømmen om at vinde All England må vente et år endnu. Men sådan er det. Uheld sker, og jeg kommer tilbage.

Lørdag aften gik Antonsen på banen med vished om, at Viktor Axelsen allerede havde vundet sin semifinale. Det er andet år i træk, Axelsen spiller sig i finalen i den mytiske Super 1000-turnering i Birmingham.

Modstander ærgrer sig

Og det kunne altså være blevet Antonsens første finale, hvis ikke skaden var kommet i vejen. Nu er det i stedet førsteseedede Chou Tien Chen, der skal møde Viktor Axelsen.

- Det er blandede følelser at være i finalen, når han trækker sig med en skade. Det er trist, for jeg tror, det ville have været en god kamp. Samtidig er det min første finale, så det er meget blandet følelser, siger Chou Tien Chen til Badminton Europe.

Herresinglefinalen spilles som den anden kamp i søndagens program, der begynder klokken 13. Alle finalerne vises direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.