Badminton

Viktor Axelsen er blevet far

Den tidligere verdensmester og verdensetter Viktor Axelsen er blevet far. Hans kæreste, Natalia Koch Rohde, fødte torsdag aften.

Midt under Denmark Open kan Viktor Axelsen og Natalia Koch Rohde juble i privaten.

Torsdag aften blev de forældre til en pige, oplyser Axelsen på Instagram.

- Jeg er så stolt af dig og din fantastiske mor, skriver Axelsen.

Viktor Axelsen danner par med den tidligere badmintonspiller Natalia Koch Rohde, der stoppede på landsholdet i 2018.

Afbud til Denmark Open

Viktor Axelsen deltager ikke ved Denmark Open, da han blev opereret i sin højre ankel i september. Resten af efterårets turneringer er udsat på grund af den nye coronavirus, og derfor skal Axelsen først på banen igen i januar, hvor Asia Open I, Asia Open II og sæsonfinalerne spilles i Bangkok.

Derfor får Axelsen, der er kendt for en minutiøs forberedelse til træning og kamp, nogle måneder til at vænne sig til tilværelsen som far. I sin bog 'Den danske drage' fortæller Axelsen detaljeret om, hvordan stort set alt handler om at præstere på badmintonbanen - fra han står op, til han går i seng. Nu skal familiemennesket Axelsen få karrieren til at gå i spænd med sin egen familie og dét at være far.

- Først og fremmest kæmpe tillykke til Natalia og Viktor med deres lille datter, Vega. Jeg ved, hvor meget de har glædet sig. Og jeg er sikker på, det her bliver et boost for Viktor, siger TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen.

- Viktor har allerede styr på hjemmefronten, og der kommer også til at være styr på den måde, han fremadrettet håndterer tingene som professionel badmintonspiller. Det, at lille Vega er kommet til verden, er kun med til at give ham endnu mere at spille for.

Viktor Axelsen ligger i skrivende stund nummer fire på verdensranglisten.