Badminton

Jan Ø. i tårer over stjernernes hilsner

Særligt en hilsen fra sin kone fik tårerne frem hos en i forvejen rørt Jan Ø. Jørgensen.

Det var en tårevædet afsked, da Jan Ø. Jørgensen fredag aften sagde farvel til Denmark Open og sin internationale badmintonkarriere.

Den 32-årige herresinglespiller var i TV 2 SPORTs studie, efter han tidligere på aftenen havde tabt kvartfinalen til Anders Antonsen.

Her fik han vist en række hilsner fra flere store stjerner i sporten. Både nuværende og tidligere.

Hvilket gjorde ham rørt.

Øjnene blev for alvor blanke, da han fik vist en videohilsen fra sin kone og nuværende håndboldspiller, Stine Jørgensen. Heri fortalte hun blandt andet, at hun ved, hvor hårdt han har arbejdet, og hvor velfortjent det er. Ligesom hun fortalte ham, at hun var stolt af ham.

Det fik den nu tidligere badmintonspiller til at hive lidt ekstra efter vejret, ligesom han måtte tørre tårerne væk fra sin øjne.

Stine Jørgensen sendte en hilsen til Jan Ø. Jørgensen, efter han stoppede sin karriere. Video: TV 2 SPORT

Fortsætter klubkarrieren

Jan Ø. Jørgensen tabte Denmark Open-kvartfinalen til Anders Antonsen med 21-12, 21-10.

Det markerede enden på en lang glorværdig karriere. Ganske vist skal han stadig spille holdkampe for Vendsyssel, men hans internationale badmintonkarriere er slut. Han stoppede på landsholdstræningen tilbage i juni.

Jan Ø. Jørgensen nåede som den første europæiske herresinglespiller at vinde Indonesia Open og China Open. Han var med til at vinde Danmarks første Thomas Cup-trofæ tilbage i 2016.

Jan Ø. Jørgensens badmintonkarriere på topniveau sluttede fredag med et nederlag til Anders Antonsen. Video: TV 2 SPORT

Han er blandt andet også den seneste danske vinder af Denmark Open i herresingle. Det var i 2010. Han var desuden i All England-finalen i 2015.

Se Denmark Open-semifinalerne fra lørdag klokken 10 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.