Badminton

Antonsen har ingen forklaring på speciel jubelscene

Sejren ved Denmark Open er blandt karrierens største, siger den 23-årige danske badmintonstjerne.

- Godt, at han ikke hev shortsene længere op.

- Ja, for så havde han givet sig selv en olfert.

TV 2 SPORTs badmintonkommentator Dennis Bostrup og badmintonekspert Jim Laugesen var begejstrede over Anders Antonsens noget specielle jubelscene, da den 23-årige dansker havde smashet fjerbolden i gulvet for en sidste gang og efterfølgende kunne fejre karrierens første Denmark Open-titel i herresingle.

Jeg tænkte ikke over noget som helst

Anders Antonsen, professionel badmintonspiller om sin jubelscene

Da den danske nummer tre på BWF's verdensrangliste havde vundet finalen, stillede Antonsen sig med ryggen til nettet og hev så langt op i sine sorte shorts, at han blottede sine lår - og grå underbukser - i et par sekunder.

Hovedpersonen selv havde over for TV 2 SPORT ingen god forklaring på, hvad der lå bag den spontane jubelscene, der kan lede tankerne hen på den positur, som den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo typisk indtager inden et frispark.

- Jeg aner det ikke, jeg tænkte ikke over noget som helst, sagde Anders Antonsen og uddybede:

- Jeg tror godt, man kunne se på mine bevægelser derinde, at mine ben var stive. Mine baller samt mine bag- og forlår hoppede lidt, krampen var allerede på vej dér.

Finalister kæmpede med kramper

Anders Antonsen stod i herresinglefinalen ved Denmark Open over for Rasmus Gemke, og de to barndomsvenner gav tilskuerne i Odense et brag af en kamp, der varede 74 minutter og gik over tre sæt.

Efter sin triumf var Anders Antonsen helt udmattet, og danskerens krop var lige ved at gå i krampe.

- Det har været lidt en kamp. Den (krampeanfaldet, red.) har været ved at sætte sig forskellige steder i ben, overkrop og arme, lød det fra Antonsen.

Også Rasmus Gemke var mærket af den lange kamp, og den 23-årige dansker var så hårdt ramt af kramper, at han måtte have støtte, da han var på vej til området, hvor spillerne gav interview.

Med sejren i Denmark Open sikrede Anders Antonsen sig en af karrierens største triumfer, der blandt andet tæller VM-sølv i herresingle fra 2019.

- Det føles selvfølgelig helt fantastisk, og sejren er blandt tre af mine største sejre. Jeg har spillet rigtig mange gode kampe, og den er stor den her sejr, sagde Anders Antonsen til TV 2 SPORT.