Træner frygter finalespænding: - Mere end vi har lyst til

For 20. gang i træk skal Danmark spille EM-finale for blandede hold. Modstanderen er Frankrig, der står i finalen for første gang.

Sæt rigeligt vand over lørdag eftermiddag! Danmarks EM-finale kan blive en lang omgang, ligesom den tætte semifinale mod Tyskland.

- Jeg tror, det bliver spændende. Måske lidt mere spændende, end vi har lyst til, for det her er en tung hal at spille i, siger landstræner Jakob Høi.

Lørdag eftermiddag står Danmark over for Frankrig i EM-finalen for blandede hold. 23 finaler og 17 guldmedaljer mod 0 inden lørdagens duel.

På papiret ligner det endnu en sikker, dansk triumf. Det er selvsagt også målet, men derfor er det ikke givet, at Danmark bare lige henter tre sejre og dermed vinder holdkampen.

- Jeg synes ikke, vi er større favoritter, end vi har været hele tiden. De her hold kan slå hinanden på kryds og tværs. Så jeg forventer en hård holdkamp igen, og så må vi være trætte søndag og mandag.

- Vi er favoritter, for vi kan altid tælle til mere end tre. Men jeg har også nogle rigtig brugte spillere. Normalt er vi gode, fordi vi kan sprede aktiviteter fra hele ugen ud over forskellige folk. Men der er altså nogle, der har kørt hårdt igennem her, siger Jakob Høi.

Se Danmarks EM-finale mod Frankrig lørdag klokken 14 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Danmarks EM-resultater i 2021

  • Semifinale mod Tyskland: 3-2
  • Gruppekamp mod Skotland: 3-2
  • Gruppekamp mod Tyskland: 3-2
  • Gruppekamp mod Finland: 5-0