Badminton

Axelsen ydmyger modstander - nu venter Antonsen

Viktor Axelsen spillede sin klart bedste kamp ved dette års All England, da han vandt sin kvartfinale i to sæt.

Lad det være sagt med det samme.

Det var en noget anden Viktor Axelsen, som mødte op til kvartfinalen ved All England end i de to første runder.

Sitthikom Thammasin fik smæk og blev besejret med 21-4, 21-15.

Lørdag bliver det meget interessant - set med danske øjne - når Viktor Axelsen brager sammen med Anders Antonsen i semifinalen.

Her jagter Axelsen revanche, efter Antonsen vandt World Tour Finals-finalen i januar og brød sin landsmands lange sejrsstime.

Vanvittigt første sæt

Det var specielt i første sæt mellem Axelsen og Thammasin, at forskellen blev udstillet.

Thailænderen var med til 3-3, inden verdens nummer to vandt 18 ud af de næste 19 point. Sætbolden blev tilmed afgjort på et baghåndssmash af Axelsen.

I andet sæt viste Thammasin, som er nummer 29 på ranglisten, at han også har sin berettigelse på det her niveau. Fejlene kom der også flere af fra Viktor Axelsens ketcher, men thailænderen var aldrig for alvor tæt på at true danskeren, som også selv var ganske tilfreds med fornemmelsen på banen.

- Jeg bevæger mig klart bedre. Jeg følte mig mere let på benene. De andre par dage har jeg følt, jeg havde lidt sten i skoene. I dag har jeg det meget bedre og følte mig overhovedet ikke presset det mindste fysisk, siger han til TV 2 SPORT.

På 34 minutter havde Axelsen derfor spillet sig videre til lørdagens semifinale mod Antonsen, som bliver spillet cirka klokken 19.30. Se hele kampprogrammet for de 10 semifinaler her.

Viktor Axelsen er forsvarende mester ved All England.