Badminton

Ligger nummer 90 i verden - nu er dansk par i semifinalen

Det kan blive en ren dansk semifinale i herredouble ved dette års All England.

Jeppe Bay og Lasse Mølhede i en semifinale ved All England.

Det var de færreste, der havde regnet med det, inden turneringen gik i gang. Men det er fakta, efter parret slog thailænderne Nipitphon Phuangphuapet og Tanupat Viriyangkura Men det lykkedes med cifrene 21-19, 21-12.

Danskerne ligger ellers kun nummer 90 på verdensranglisten, men lodtrækning har åbnet sig for dem, efter indoneserne blev tvunget til at trække sig.

- Det er selvfølgelig ingen tvivl om, at de efter omstændighederne med Indonesien havde mulighedern. Når det så er sagt, så skal man vinde kampene. Der er masser, der har stået med gode muligheder før og har misset det. Og det er et fuldstændig uerfarent par i All England-sammenhæng.

- Hvis nogen havde sagt inden turneringen, de ville stå i semifinalen, så ville jeg ikke have troet på det, siger TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen.

I semifinalen skal Bay og Mølhede møde vinderen af opgøret mellem Mathias Christiansen/Niclas Nøhr og Hiroyuki Endo/Yuta Watanabe (4. seedet).

All England er en af verdens største turneringer og kategoriseret på Super 1000-niveau.

Tidligere på dagen kvalificerede Kim Astrup og Anders Skaarup sig også til semifinalen. Derudover er der mange flere muligheder i løbet af fredagen. Du kan se alle de danske kampe fra All England på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.