Badminton

Modstandere undskyldte for dommers kæmpe fejl

Bolden skulle slås ned to gange, før Lasse Mølhede og Jeppe Bay havde afværget en matchbold.

Forvirringen var stor.

Alle fire herredoublespillere havde set, at bolden havde kontakt med det grønne gulv, inden Hiroyuki Endo ramte den, men stigedommeren forblev tavs.

Så spillerne fortsatte med at slå bolden frem og tilbage mellem hinanden lidt undrende over, hvorfor duellen ikke var slut. Sådan fortsatte det i 15 sekunder, inden Lasse Mølhede for anden gang i duellen fik slået bolden i gulvet og afværget en matchbold i All England-semifinalen.

- Den rammer jorden tre sekunder, inden han slår til bolden. Jeg ved ikke, hvordan det ikke kan blive set. Japanerne står også bare og stopper med at spille, og så står vi og slår stille og roligt til hinanden, inden det går op for os, at han ikke har sagt noget, siger Jeppe Bay til TV 2 SPORT.

Spillerne kunne godt se det komiske i den store dommerfejl, som også fik spillerne til at grine efterfølgende, oplyser Bay.

- De (modstanderne, red.) sagde endda også undskyld til os bagefter.

Bolden var tydeligt i gulvet, inden Endo returnerede bolden.

Tager positive ting med videre

To bolde senere havde de forsvarende mestre, Endo og Watanabe, afgjort kampen, som blev vundet med 21-13, 21-11.

Det var Bay og Mølhedes første All England-semifinale i karrieren, og de ser lyst på deres makkerskab, som fortsat er ret nyt.

- Vi har spillet rigtig fint i turneringen. Vi spillede godt i dag i nogle perioder, og vi spillede en rigtig god kamp i går (fredag, red.) mod thailænderne og sådan set også i første runde. Vi har leveret det, vi skulle. Det er bare positivt, at vi leverer så godt allerede, siger Jeppe Bay.

Den danske double får 8400 point til verdensranglisten, hvor de inden All England ligger nummer 90.

Se den sidste bold i All England-semifinalen med Lasse Mølhede og Jeppe Bay. Video: TV 2 SPORT