Badminton

Lille streg i regningen efter Axelsens sejr over Antonsen

Et lille chok i semifinalen kunne mærkes efter sejren, men intet skal stoppe Viktor Axelsen, når han kæmper for at genvinde All England søndag.

Se Viktor Axelsen spille finale ved All England omkring klokken 14.00 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

- Er du okay?

Dommeren af All England-semifinalen mellem Viktor Axelsen og Anders Antonsen kunne ligesom tv-seere verden over se, at den danske stjerne pludselig humpede efter en duel ved stillingen 18-16 i tredje sæt.

Efter forskrækkelsen nikkede Axelsen til spørgsmålet, spillede semifinalen færdig, vandt og står søndag i sin tredje All England-finale i streg. Denne gang med en ankel, han måske kommer til at mærke i finalen mod malaysiske Lee Zii Jia.

- Jeg er en smule øm nu. Jeg tror, jeg rykkede frem for at lave et tap eller tryk, eller hvad det var. Der glider jeg måske en lillebitte smule over den. Jeg er lidt øm lige nu, men vi taper den op i morgen, og så er vi klar igen, siger den danske finalist til TV 2 SPORT.

Så der er ikke noget at være nervøs for i forhold til finalen?

- Nej, nej, nej, nej. Jeg er villig til at… det er en All England-finale. Jeg er villig til at gøre, hvad der skal til.

Husker neglebider fra sidste år

Han skal gøre, hvad der skal til omkring klokken 14.00 søndag, hvor han møder sjetteseede Lee Zii Jia i en gentagelse af semifinalen for et år siden.

Dengang endte det i en neglebider, der endte med en dansk sejr med mindst mulig margin i tredje sæt. Den kamp husker Axelsen naturligvis.

- Det bliver endnu en fed kamp. Vi spillede imod hinanden i en vild kamp i semifinalen sidste år, som faldt til min fordel, men som kunne have gået begge veje, siger han.

Marginaler afgjorde semifinalen sidste år. Få det genopfrisket inden finalen her:

Viktor Axelsen slog Lee Zii Jia ud af All England efter et tæt tredje sæt. Video: TV 2 SPORT

Den 27-årige fynbo kan blive den første til at genvinde All England i herresingle siden Lee Chong Wei i 2011.