OL Tokyo 2020

Dansk damedouble leverer pragtpræstation

Den danske badmintondouble med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen vandt over det fjerdeseedede par fra Korea.

Den danske badmintondouble med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen leverede søndag morgen dansk tid en pragtpræstation.

Danskerne vandt sin anden kamp ved OL over det fjerdeseedede par fra Korea med Sohee Lee og Seungchan Shin i tre sæt med cifrene 15-21, 21-19, 22-20.

- Sejren rangerer helt klart højt. Vi har aldrig slået dem før. Vi ved, at vi kan spille tæt med dem. Det var bare en megafed sejr i dag, og der er et håb om, at vi lever i puljen, siger doublen til TV 2 SPORT.

- Vi er ærgerlige over, at vi ikke viste det her niveau i går, da jeg synes, at vi i ugerne inden, vi tog afsted, har vist højt niveau og har været afslappet. Det stresser os meget, at vi ikke rammer niveau i går, og vi kunne mærke, at der var en kæmpe forskel til i dag.

Dermed har Fruergaard og Thygesen stadig en fin mulighed for at gå videre fra gruppespillet til kvartfinalen i turneringen.

- Vi skal have fokus på vores egen kamp nu, da de sagtens kan drille os. Vi går ikke op i regnskabet og tænker ikke på det. Vi skal bare vinde, siger de.

Det var et drama, der udspillede sig på banen i Tokyo. Efter at have vundet et sæt hver skulle kampen afgøres i et tredje og afgørende sæt.

Her var det helt tæt mod slut, og danskerne afværgede først en koreansk matchbold, inden de selv sikrede sig sejren på første matchbold.