Her er de danske mestre i badminton

Victor Svendsen tog guld i herresingle. De forsvarende mestre i damesingle, herredouble og damedouble vandt.

Badmintonspilleren Victor Svendsen er ny danmarksmester i herresingle, efter han fredag slog Rasmus Messerschmidt i en tæt DM-finale.

26-årige Svendsen overtager dermed den ledige DM-trone i herresingle, efter den forsvarende mester, OL-guldvinderen Viktor Axelsen, meldte afbud før turneringen.

Også Anders Antonsen og Rasmus Gemke havde meldt afbud i herresinglerækken.

I damesingle, damedouble og herredouble blev danmarksmestrene til gengæld gentagelser fra sidste år. Du kan se alle vinderne herunder:

Herresingle

Rasmus Messerschmidt - Victor Svendsen 18-21, 19-21

- Det er da utrolig fedt. Det er en titel, man har drømt om, siden man var lille. At stå med pokalen nu og en guldmedalje om halsen er fantastisk, siger Victor Svendsen til TV 2 SPORT.

Damesingle

Line Christophersen - Julie Dawall Jakobsen 21-9, 21-12

- Jeg er glad for måden, jeg gjorde det på. Der var perioder, hvor jeg godt kunne nyde det, spille frit og bare have det godt på banen, siger den nu dobbelte danmarksmester Line Christophersen til TV 2 SPORT.

- Det er en god start nu her. Jeg håber, at det kan blive til flere sejre.

Herredouble

Kim Astrup/Anders Skaarup - Andreas Søndergaard/Jesper Toft 21-12, 21-16

- Den betyder fuldstændig det samme som de to andre (DM-titler). Inden kampen blev vi enige om, at vi ville prøve at skrabe så mange guldmedaljer og danmarksmesterskaber sammen som overhovedet muligt, for man ved jo aldrig, hvornår det får en ende, siger Kim Astrup til TV 2 SPORT.

Damedouble

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen - Alexandra Bøje/Mette Poulsen 21-14, 21-18

- Det er en god måde at komme lidt tilbage på (efter OL). At få en lidt bedre følelse i kroppen igen. Det hjælper altid at stå øverst på podiet, det er der da ingen tvivl om. Nu skal vi bare tilbage i vante rammer, siger Maiken Fruergaard til TV 2 SPORT.

Mixeddouble

Niclas Nøhr/Amalie Magelund - Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby 21-13, 21-17

- Det er sindssygt fedt. Jeg synes, vi spillede rigtig godt i dag. Jeg er megaglad for den her sejr, siger Amalie Magelund til TV 2 SPORT.

Foruden de tre herresinglespillere havde damesinglespilleren Mia Blichfeldt samt herredoublen Mads Kolding/Frederik Søgaard meldt afbud til DM i Blue Water Dokken i Esbjerg.