Badminton

Her er Axelsens træningshold i Dubai

Viktor Axelsen har haft selskab af mange spillere den seneste uges tid i Dubai.

Det gav genklang i Danmark, da Viktor Axelsen valgte at flytte sin daglige træning til Dubai.

Den nykårede OL-guldvinder har allerede flyttet sin adresse til de Forenede Arabiske Emirater og er nu i fuld gang med sin træning.

Den danske badmintonstjerne deler glædeligt ud af sin hverdag på Facebook, hvor hans offentlige profil har mere end 185.000 følgere. Lørdag kunne han fortælle sine fans lidt nyt. Denne gang om sine træningsforhold.

- Endnu en god uge med træning er veloverstået. Axel og Marcus drager mod Danmark i morgen (søndag, red.) – tak for hjælpen, drenge.

- Det er fedt også at have PK, Brian Yang og Felix Burestedt her, mens vi gør klar til at byde velkommen til Toby Penty og Lakshya Sen i næste uge, skriver Viktor Axelsen på Facebook.

På billedet står Viktor Axelsen med Felix Burestedt, Henrik 'PK' Rohde, Brian Yang, Loh Kean, Axel Parkhøi og Marcus Viscovich i den nævnte rækkefølge.

Gruppen har trænet sammen den seneste uge, og i øjeblikket er det Axelsens svigerfar og klubtræner i Skovshoved, Henrik 'PK' Rohde, der står for træningen frem mod Sudirman Cup i Finland og efterfølgende Thomas Cup og Denmark Open i Danmark.

Samarbejdet mellem Axelsen og Henrik 'PK' Rohde er ikke helt uvant. Når Axelsen til tider i hverdagen og weekenden har trænet ekstra, er det ofte Skovshoved-træneren, der har hjulpet ham.

- Stort at få lov

Felix Burested, der er nummer 57 på herrernes individuelle verdensrangliste, er altså én af dem, der har trænet med Viktor Axelsen i den seneste uge.

Svenskeren har på Instagram beskrevet, hvor meget det betyder for ham:

- Første træningsuge af tre afviklet her i Dubai! Stort at få lov til at være en del af træningen med OL-guldvinderen Viktor Axelsen og alle de andre dygtige og interessante spillere.

- Mange tak for en god uge med træning, gutter, skriver den 26-årige svensker på Instagram.

Træningen foregår på Nad Al Sheba Sports Complex i Dubai. Et luksuriøst træningsresort, som du kan blive meget klogere på her.