Badminton

- De må være nervøse i Antonsen-lejren inden titelforsvar

TV 2 SPORTs badmintonekspert Joachim Fischer tvivler på, at Anders Antonsen er kommet sig 100 procent, når han skal i aktion tirsdag.

Smerten var så ulidelig, at han knap kunne bevæge sig.

Anders Antonsen gik i så store kramper i slutningen af Thomas Cup-nederlaget til indonesiske Jonatan Christie, at han humpede rundt på banen.

Det skete i lørdags, og allerede tirsdag venter en ny kamp i en ny turnering for den danske singlestjerne. Spørgsmålet er derfor, om han kan nå at komme sig til tirsdagens kamp ved Denmark Open i Odense.

- Det er stort spørgsmål, om han når at rejse sig til i dag (tirsdag, red.). Jeg tror ikke, Antonsen når at komme sig 100 procent. Det er simpelthen for få dage. Han har i princippet kun haft to hele dage til at komme sig, vurderer TV 2 SPORTs badmintonekspert Joachim Fischer.

Antonsen var hamrende slidt efter kampen mod Indonesien, hvor duellen mod Jonatan Christie varede i 1 time og 40 minutter.

Tirsdag venter et opgør mod bardomsvennen Rasmus Gemke, hvilket også er en gentagelse af sidste års Denmark Open-finale. Netop Gemke møder noget mere udhvilet op til tirsdagens kamp, da han ikke var i aktion, da Danmark mødte Indonesion lørdag i Aarhus.

- Kroppen skal jo i gang igen, så Antonsen har helt sikkert ikke bare taget to dage ud af kalenderen. Han har været nødt til at træne lidt. Det bliver rigtig spændende, om han har det mentale og fysiske overskud, for jeg forventer også en rigtig sulten Gemke. De må være nervøse i Antonsen-lejren for, hvilken udgave han kommer i, siger Fischer.

Fischer forventer derfor også en kamp, hvor Rasmus Gemke vil forsøge at gøre det så hårdt som muligt for Antonsen.

'En stor udfordring at rejse sig'

Anders Antonsen lagde ikke skjul på, at han var følelsesmæssigt hårdt ramt efter semifinalenederlaget til Christie.

Det har ikke ændret sig, da TV 2 SPORT fanger ham mandag aften.

- Det er en stor udfordring at lægge Thomas Cup så hurtigt bag mig og nulstille og blive sulten på noget nyt. Men jeg tror på, det kan lade sig gøre. Jeg glæder mig til at spille igen.

- Jeg stoppede Thomas Cup med et nederlag, så det vil jeg gerne gøre bedre. Når man kommer som forsvarende mester til en turnering, vil man rigtig gerne forsvare den.

Antonsen erkender dog selv, at det bliver en noget større udfordring at løfte pokalen i år.

- Det er et noget stærkere felt i år, og vi har allerede en gentagelse af sidste års finale i min første kamp, så det bliver en benhård start mod Rasmus.

Denmark Open afvikles i Odense, og du kan fra tirsdag 19. oktober se med på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.