Badminton

- Jeg er pavestolt, siger dansker efter stor sejr

Den danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup er klar til semifinalen ved Denmark Open for første gang i karrieren.

De manglede kun et enkelt point, og det fremmødte publikum gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe til.

Tilskuerne rejste sig, Anders Skaarup servede, og syv danske slag senere kunne Kim Astrup klaske bolden i gulvet på indonesernes banehalvdel.

Pointet sendte danskerne på 21-17 i tredje sæt, og derfor kunne de sammen med de ellevilde tilskuere juble over en plads i semifinalen ved Denmark Open.

- Det var virkelig, virkelig, virkelig fedt i dag. De bød os op til dans hele vejen igennem. Det var en sygt fed kamp også for tilskuerne. Den var medrivende med vilde og intense dueller oppe på forbanen, hvor kampen egentlig blev afgjort.

- Jeg sagde også til Anders under kampen, hvor jeg tror, vi var bagud, at jeg syntes, det var en fed kamp. Jeg nød virkelig at være derinde, siger Kim Astrup til TV 2 SPORT efter kampen.

Han følges hurtigt op af makkeren Anders Skaarup, der heller ikke kunne holde følelserne tilbage.

- Der står måske 2000 og bare klapper og går amok og synes, at det næsten er lige så fedt, at vi vandt, som vi selv gør. Så jeg er pavestolt.

- Ved de sidste tre server står jeg kun og tænker ”lad nu være med at lave den skide servefejl.” Det er ikke nemt at stå i en kvartfinale, som vi gør i dag, men fuck det er fedt.

Selvom Skaarup lige nu står i en Denmark Open-semifinale, er der også masser af andet at tænke på for doublespilleren, der indenfor den nærmeste fremtid bliver far igen.

Men på trods af det formåede han at holde fokus på banen, hvor han leverede herredouble på højeste niveau.

- Lige nu var jeg lige her, og så begynder tankerne at komme et andet sted hen nu. Men noget af det, vi stod og snakkede om, da vi spillede til Thomas Cup, var: "Hold kæft, hvor ville vi gerne have vundet en af de kampe, vi tabte". For der var fyldt i hallen, og folk står op og hujer og hajer.

- Vi kom ikke helt til den forløsning der, men det er jo det her, vi spiller for, siger Skaarup.

Ham og Kim Astrup skal spille semifinale lørdag, hvor de møder Goh Sze Fei og Nur Izzuddin fra Malaysia.

Denmark Open kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.