Badminton

Antonsen har stor respekt for "farlig" modstander

Anders Antonsen går ind til semifinalen ved Indonesia Masters med stor respekt for sin indiske modstander Kidambi Srikanth.

Du kan se semifinalen i Indonesia Master omkring klokken 11.30 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Der venter en hård opgave, når Anders Antonsen kan spille sig i finalen ved Inonesia Masters lørdag.

Den danske badmintonspiller står nemlig overfor en tidligere verdensetter i form af indiske Kidambi Srikanth, der lige nu er nummer 14 på singleranglisten.

Og selvom den indiske spiller dermed på papiret er et stykke fra fordums styrke, skal han ikke undervurderes. Ikke ifølge Anders Antonsen.

- Han er på vej tilbage, synes jeg. Han spillede rigtig godt nede i Tyskland, og han har spillet godt her også. Når Srikanth er god, er han en rigtig farlig spiller.

- Jeg skal ind og finde endnu bedre spil frem end i dag (fredag, red.), og jeg har stor respekt for Srikanth, når han er på sit bedste.

- Det bliver en svær opgave, men det bliver fedt, siger Antonsen.

Kæmper med at holde sig hydreret

Undervejs i turneringen er spillerne blevet udfordret af indeklimaet i hallerne, og Antonsen erkender også, at han har tilpasset sig forholdene undervejs.

- Jeg har det fint. Der er varmt derinde, og det er rigtig varmt at spille. Jeg sveder mange liter i løbet af sådan en kamp. Det er en opgave at få drukket og få spist. Der skal virkelig fyldes på.

Danskeren fremhæver, at det har været en fordel for ham, at han endnu ikke har været ude i kampe af tre sæt i turneringen. Det håber han kan give en lille fordel i lørdagens semifinale.

- Jeg tror, jeg er forholdsvis klar, slutter Antonsen

Turneringen er i denne sæson blevet opgraderet til en såkaldt Super 750-turnering og er dermed rangeret på tredje niveau på badmintonspillernes World Tour.

Indonesia Masters er den første af tre turneringer på Bali. Efter denne turnering venter Indonesia Open, inden året rundes af med sæsonfinalen.