Badminton

- Jeg mødte en bedre spiller, siger fattet Antonsen

Anders Antonsen måtte erkende, at Kento Momota bare var bedre i finalen i Indonesia Masters.

Verdensetteren Kento Momota var for sjette gang i syv kampe for stor en mundfuld for danske Anders Antonsen.

De to tørnede sammen i finalen ved Indonesia Masters, hvor Antonsens eneste sejr over den stærke japaner kom i finalen i selv samme turnering i 2019.

Men i år løb Momota med titlen med sejrscifrene 21-17, 21-11. Anders Antonsen forklarer selv efter kampen, at der ikke var meget, han kunne gøre.

- Jeg mødte en bedre spiller i dag. Der er ikke så meget andet at sige til det. Kento var supersolid, lavede meget få fejl – og der er kvalitet i alt, han laver. Så han var en svær spiller at møde i dag, siger han efter finalenederlaget.

- Jeg kæmpede med det derinde, men jeg var oppe imod en bedre mand.

Var frustreret efter første sæt

Desværre for Antonsen røg han fra start ind i Momotas velsmurte maskine, der ikke laver fejl og er enormt svær at score point imod. Det pressede danskeren til at spille yderligt med en høj fejlprocent til følge. Japaneren rykkede foran 9-3, men så kom danskeren i gang.

Skarpheden i slagene indfandt sig, og med seks point på stribe fik han udlignet på scoretavlen. Ved opholdet midtvejs var Antonsen foran 11-10. Han var helt med frem til 15-15, men et par brændte danske muligheder knækkede sættet i Momotas favør. Han kom på 19-15, og derfra kørte han sættet hjem.

- Jeg tror, at jeg var lidt frustreret efter det første sæt. Jeg synes, at de to gange, hvor jeg kommer op og står lige med ham, er der, hvor jeg skal kende min besøgelsestid - måske få et lille forspring og stjæle det sæt fra ham. De dueller synes jeg ikke, jeg håndterer godt nok, siger Antonsen.

Kento Momota havde overtaget i første sæt i finalen. Video: TV 2 Sport

Anders Antonsen får nu få dages pausen, inden han igen skal i aktion på badmintonbanen. Tirsdag begynder nemlig Indonesia Open i samme hal, hvor danskeren også deltager.

Du kan se Indonesia Open på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra onsdag.