Badminton

"Helt færdig" Axelsen videre i stor turnering

Onsdag spillede flere danskere i første runde i Indonesia Open, der er årets sidste Super 1000-turnering. Følg deres resultater her.

Viktor Axelsen var fuldstændig færdig, da han onsdag som den sidste dansker kæmpede sig videre til anden runde i Indonesia Open. Undervejs var det helt tydeligt, at den danske verdensstjerne ikke var fysisk på toppen.

- Han er helt færdig. Altså han er helt færdig Dennis, lød det i kommenteringen fra Jim Laugesen. De danske kommentatorer var forbløffede over, hvordan Axelsen fysisk så ud efter kampen, hvor den danske spiller måtte sætte sig ud på bænken og komme sig.

Tirsdag spillede Rasmus Gemke og Hans-Kristian Vittinghus sig videre i Indonesia Open.

Artiklen bliver løbende opdateret...

Danske resultater onsdag

  • Meng Yean Lee og Cheng Wen Yap - Alexandra Bøje og Mette Poulsen: 21-12, 19-21, 26-24
  • Kim Astrup og Anders Skaarup - Lucas Corvee og Ronan Labar: 22-20, 21-11
  • Yu Po Pai - Line Christophersen: 14-21, 21-18, 21-11
  • Anders Antonsen - Kunlavut Vitidsarn: 21-15, 17-21, 21-17
  • Mathias Christiansen og Alexandra Bøje - Pitha Mentari og Rinov Rivaldy: 21-14, 13-21, 21-16
  • Viktor Axelsen - Koki Watanabe: 21-14, 21-14

Blandet danskerdag

Onsdagens nederlag til Alexandra Bøje og Mette Poulsen betyder, at danskerne ikke længere kan nå at samle point nok sammen til at sikre kvalifikation til sæsonfinalen i næste uge.

Ud over damedoublen har herredoublen med Astrup og Skaarup også været i aktion onsdag. De er allerede kvalificeret til sæsonfinalen, og med en sikker sejr i to sæt er de også videre til anden runde i Indonesia Masters.

Line Christophersen var også i aktion og skuffede stort mod Yu Po Pai. Danskeren kan dog glæde sig over, at hun trods nederlag i første runde af både Indonesia Masters og Indonesia Open er sikret deltagelse i sæsonfinalen.

Anders Antonsen mødte sværere modstand end forventet, og danskeren måtte ud i tre sæt for at sikre sig avancement til anden runde i Indonesia Open. Indonesia Open er en af tre turneringer på Bali, og i sidste uge nåede Antonsen finalen i Indonesia Masters.

Efter en hård og undervejs velspillet kamp sejrede den danske mixeddouble Mathias Christiansen og Alexandra Bøje, da de vandt i tre sæt. Undervejs var kampen jævnbyrdig, men mod slutningen trak danskerne fra og kunne til sidst juble.

Og så spillede Axelsen sig til sidst også videre i turneringen, selvom han efter kampen ikke lignede en, der fysisk var på toppen.

I næste uge venter sæsonfinalerne, og derefter kulminerer badmintonåret ved VM i Spanien, der spilles fra den 12. til den 19. december.

TV 2 SPORT sender fra de nævnte turneringer, når der er tv-billeder. Find programmet for tv-banerne på Facebook-siden TV 2 Badminton og find vores samlede sendeplan her.