Badminton

- Jeg kæmpede røven ud af bukserne, siger Axelsen

Viktor Axelsen er lykkelig over, at han igen er klar til en stor finale. Glæden bliver ikke mindre af, at det var en hård kamp.

Du kan se Viktor Axelsens finale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY søndag.

Han måtte trække vejret lidt ekstra flere gange, men til sidst lykkes det.

Viktor Axelsen fik ro på sig selv og spillede sig i finalen ved Super 1000-turneringen Indonesia Open lørdag. Den danske OL-guldvinder slog i sin semifinale Jonatan Christie fra Indonesien med 21-19, 21-15.

Det skete efter en hård kamp, hvor Axelsen kæmpede for at få det afgjort i to sæt.

- Jeg er superglad for min sejr i dag. Igen skulle jeg kæmpe røven ud af bukserne. Det var mit mål, og det gjorde jeg, siger Axelsen efter kampen.

- Jeg spiller ikke så godt i store dele af kampen, spiller fint i nogle dele og godt i andre. Og det var nok i dag mod Jonatan, som ikke har haft den hårdeste turnering, så jeg vidste godt, at det gerne skulle være i to sæt.

Viktor Axelsen 2 - 0 Jonatan Christie

  • Første sæt: 21-19
  • Andet sæt: 21-15

Dermed er Viktor Axelsen i endnu en stor finale, og det er han særdeles tilfreds med - især når tingene har været anderledes uden for banen.

Han har nemlig ikke haft nogen træner på sidelinjen.

- Jeg er enormt stolt over at være i endnu en finale. Det har været god læring herude at stå lidt på egen hånd og ikke have nogen coach med. Det har gjort, at jeg selv har skulle arbejde med tingene, og det har B.S. (Christiansen, red.) og min dejlige forlovede været gode mentaltrænere på hotelværelset.

- Så jeg ser meget frem mod i morgen.

I finalen venter Kean Yew Loh, der slog Rasmus Gemke i to sæt.