Badminton

- Den er tung at sluge, siger Antonsen

Danskeren var ikke sen til at rose sin modstander, som på sit topniveau er blandt "de allerbedste i verden".

Anders Antonsen kommer ikke til at stå i sin anden VM-finale i træk.

En yderst velspillende Loh Kean Yew gjorde det ekstremt svært for danskeren, der tabte sin semifinale i to sæt. Efter opgøret anerkendte Antonsen da også fuldt ud, at modstanderen ganske enkelt var bedre.

Var det bare en uimodståelig mand med en stor selvtillid, der var bedst på dagen?

- Ja, det synes jeg. Det er selvfølgelig svært at acceptere, for den er tung at sluge. Loh spillede rigtig, rigtig godt, og det var tydeligt, det er en mand, der har al selvtillid i verden lige nu. Han spillede virkelig godt.

- Jeg var klar på hans fart og angreb, men han fik mig alligevel sendt på røven, lyder det.

"Hold kæft, jeg er ærgerlig"

I første sæt fik 24-årige Loh opbygget en føring på 20-15, men så tog Antonsen fem point i træk. Alligevel nuppede singaporeaneren sættet, og det kommer til at sidde i danskeren i noget tid.

- Hold kæft, jeg er ærgerlig over de ombolde. De kommer virkelig til at nage mig. Jeg havde en enkelt, hvor jeg prøvede at lukke nettet, men han spillede den over mig. Jeg havde også en, hvor jeg pressede ham helt i bund, men han reddede den. Det er fandme små ting. Han var bare skarpest, siger han.

Anders Antonsen har i forvejen en VM-sølvmedalje i sin samling. Nu har han også en af bronze, da man ikke spiller om tredjepladsen ved turneringen. Men bronzemedaljen skal næppe op at hænge.

- Den betyder ærlig talt ikke så meget. Jeg havde håbet på, det skulle være mit år. Jeg var klar over, der var ekstra gode muligheder med Viktor Axelsen og Kento Momota ude. Dermed ikke sagt, titlen var min. Jeg havde bare håbet på det, siger Antonsen, der sender en sidste ros til lørdagens modstander.

- Loh er absolut en af verdens allerbedste, når han spiller på sit topniveau.

Du kan se alle finalerne fra VM i badminton på TV 2 SPORT. Det er søndag fra klokken 10.