Badminton

Antonsen med kækt modsvar til denne artikel

Verdens nummer tre får hård modstand fra start, når han møder Loh Kean Yew.

Anders Antonsen lægger ikke skjul på det. Hans lodtrækning til første runde ved All England er ikke optimal.

Her møder den danske herresingle verdensmesteren Loh Kean Yew. Men alligevel havde han et lettere kækt svar, da TV 2 SPORT spurgte ham ind til lodtrækningen tirsdag.

- Jeg så, I lavede en artikel, hvor der stod "skræklodtrækning for Antonsen", og jeg var lige ved at skrive i kommentarfeltet og rette jer lidt ved at sige, det er en skræklodtrækning for Loh. Sådan kan man også kigge på det, siger han med et glimt i øjet, inden tonen bliver mere seriøs.

- Det siger sig selv, at det er en pissehård lodtrækning. Det er en virkelig hård lodtrækning, og det er en udfordring, men dem elsker jeg også.

De to mødtes senest til VM i december. Her vandt singaporeaneren med 2-0 i sæt.

... så skal jeg stå tidligt op

Under verdensmesterskaberne spillede Loh på et usædvanligt højt niveau, da han fejede al modstand af banen med sin aggressive spillestil.

De hurtige fødder fik også skovlen under Viktor Axelsen, og Anders Antonsen håber ikke, det er den udgave af Loh, der møder op i Birmingham onsdag.

- Jeg håber, at vi så den absolut bedste udgave af ham til VM. Lægger han oven på det eller noget, der ligner, skal jeg stå tidligt op.

- Men selvfølgelig kan jeg spille op med ham - og jeg kan også slå ham.

Du kan se braget mellem Antonsen og Loh på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Det er med start omkring klokken 18 onsdag. Studiet åbnes allerede 9.45. Du kan få et overblik over alle de danske spilletidspunkter her.

All England spilles fra den 16.-20. marts.